Politika

Zejnilović: Opozicione partije da se ograde od protesta DF-a

“Ako se pominje osvojena i tkz. “Slobodna teritorijia Crna Gora” za koju se od strane predstavnika Demokratskog fronta najavljuju i pasoši, i to u međunarodno priznatoj državi Crnoj Gori, gdje se dok država ćuti mahom viore zastave druge države i nekih Barskih organizacija onda su građani Podgorice pa i šire u velikom problemu”, kazao je potpredsjednik Bjlopoljske partije Rifat Zejnilović.

On je upitao zašto postoji ovolika demokratska elastičnost države i zašto se želi stvoriti blokovska podijeljenost. 

“S toga od ostatka opozicije koja voli i poštuje svoju državu a želi da je demokratski mijenja, tražimo da se ogradi od protesta koji izazivaju blokovsku podijeljenost. Ne traba dozvoliti da građani na izborima, zbog unaprijed dogovorenog scenarija, glasaju za one koji bi da štite državu i one koji bi da stvaraju slobodnu teritoriju”, dodao je Zejnilović.

Bjelopoljska partija traži i da vladajuća koalicija pod hitno podrži zahtjev Liberalne partije koja je od predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića zatražila da odmah zakaže prvu sjednicu drugog redovnog zasjedanja, koja će biti održana u Prijestonici Cetinje.

Send this to a friend