Politika

Zogović: Krušo oplakivanjem svoje sudbine želi da zabavlja javnost

Kako je ocijenio, u suprotnom njegovo reagovanje se svodi na čisto politikanstvo i puko zabavljanje javnosti i biće krunska potvrda Radovićeve ad hok uloge u cilju dovodjenja DPS na vlast u Herceg Novom, od koje sada valja oprati ruke i distancirati se.

“Ako je Grupa građana “Izbor” zaista formirana sa ciljevima o kojem Radović govori, onda se treba boriti da se dodje i do  njihovog ostvarenja, što svakako nije moguće u političkoj formaciji sa DPS-om. Budućnost i perspektiva Novog ne dozvoljavaju ovakve površne pristupe nego nalažu odgovoran partnerski odnos sa onima  kojima je iskreno stalo da se stvari u ovoj Opštini mijenjaju na bolje tako da gradjani od Grupe građana “Izbor” očekuju distanciranje od DPS-a i smjenu vlasti.  Ako je tačno što Radović govori onda je pred Izborom i više nego lak i jedini pošteni izbor”, navodi Zogović. 

Prema njegovim riječima, angažman koalicije nije bio jasan čak ni Radovićevim najbližim srodnicima, pa je stoga doživio očekivani fijasko pretvarajući se u puko dovodjenje DPS na vlast.

“I tada i sada, bilo je i više nego očigledno da su svi dogovori sa tom partijom prevara zapisana na ledu koji će se otopiti čim se zauzmu funkcije. Zato, sada treba stati iza svojih riječi i raditi u interesu Herceg Novog a ne kritikama zabavljati javnost a u isto vrijeme omogćavati da vlast vrše nekompetentni, nestručni, politički apartčici vladajuće partije koji čak nemaju ni viziju o perspektivi Novog kako kaže Radović”, zaključio je Zogović.

 

Send this to a friend