Fudbal

Brnović: Ako moramo da vodimo računa o kompletnoj organizaciji, onda smo pošli dođavola

Brnović je istakao da želi brz oporavak golmanu Rusije Akinfejevu i uputio je “jedno veliko izvinjenje igračima i stručnom štabu Rusije.“

Naš selektor je dodao da je teško komentarisati meč i da su igrači jako razočarani.

– Igrači su izuzetno razočarani, htjeli su da daju sve od sebe, znali smo šta nas čeka, izuzetno jaka reprezentacija. Nakon prekida u prvom dijelu nijesmo se dobro snašli, ali u drugom smo bili znatno bolji. Onda se desilo šta se desilo, potpuno zaslužen prekid, nije trebalo da se igra ni nakon prvog prekida – dodao je Brnović.

Brnović je istakao da uvijek jedna te ista grupa navijača pravi probleme i da već odavno to rade. Na pitanje da li misli da je organizacija zakazala, s obzirom da su navijači unijeli razne nedozvoljene predmete na stadion, Brnović je rekao da je njegov posao da vodi ekipu.

– Ako moramo da vodimo računa i o tome, onda smo pošli dođavola, a i ovako smo blizu toga – istakao je Brnović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Crna Gora – Ukrajina 0:4Crna Gora – Ukrajina 0:4 Rezultat na poluvremenu 0:0 i počinjemo drugo poluvrijeme sa igračem više. Primamo 4 gola za 45 minuta. Crna Gora – Moldavija 2:5 Primamo petardu kod kuće od jedne Moldavije i ispadamo u niži šešir za naredno takmičenje. Lihtenštajn – Crna Gora 0:0 Gubimo bodove od ekipe koja dvije godine ima samo… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Pošli smo mi do đavola onda
Pošli smo mi do đavola onda kad si ti zasjeo u poziciju selektora.

No ovaj izgovor ti je fino legao, što se moglo viđet i po tvome odvratnom smijuljenju na sinoćnoj pres konferenciji.

Anonimni
Gost
Anonimni

Baklju je bacio onaj ko je
Baklju je bacio onaj ko je htio rezultat 3:0 za Ruse! Jasno?

Selektor
Gost
Selektor

“Brnović je rekao da je
“Brnović je rekao da je njegov posao da vodi ekipu”.
Od kada je došao vodi je odlično. Da nije bilo baklje mi
bi Rusima dali pet komada, jer “su igrači htjeli da daju sve od sebe.
Sa kime se za….va ova neznalica? kao da nijesmo gledali utakmicu?
Kao da nijesmo gledali prethodne utakmice. Što smo viđeli. Jad i tugu.
Zastiđe.

Anonimni
Gost
Anonimni

Vrijeme je Brna, kupi prnje
Vrijeme je Brna, kupi prnje ako je ista ljudko ostalo od tebe!!!!

Veselink
Gost
Veselink

Dragi Branko , ne zelim daDragi Branko , ne zelim da te uvrijedim Ali mislim da je pravi trenutak da odes , mislim da ako imams ista ljudsko kod sebe sad je trenutak da to i ispoljis, néce pa nece sta da se radi. Kada si dosao na klupu Sjeti se n’a kojem smo mjestu bili na rang listi ,… Više »

call of duty
Gost
call of duty

Nama je cijela drzava ovakva
Nama je cijela drzava ovakva divja,nekulturna.Idoli djeci nasoj nijesu posteni,pravicni,intelektualci,humanisti,vec najgori sloj bandita,ubica.Nama je vrh drzave,tu silom dosao i silom,korupcijom,i strahom vlada 25 godina.Pola smo drzave prodali Rusima,a pravi gospodar nam je USA Ambasador.Kud cemo ovakvi ????

bradonja
Gost
bradonja

E pa sad cijela,nece ici,zbogE pa sad cijela,nece ici,zbog 2 konja i uz pomoc brace iz srbije,republike srpske,koja su vikali ubij siptara,kao i nasih maloumnika ispadosmo svi isti,nece ici.Bio sam na stadion sa prijateljima i iz rusije,na zapadu su vecinom bili izmijesani,nema ovo veze sa rusijom i sa normalnim navijacima koji je bilo mnogo al posto su normalni manje se… Više »

kili
Gost
kili

Brnovicu ti nisi za ovu
Brnovicu ti nisi za ovu rabotu, pitaj Deja možeš li napustiti ? Reprezentacija je imala kult, igru i navijace. A sada ? Nista. Cico Kranjar je bog, spomenik mu treba napraviti. Kazete da je pio, dobro mu ucinjelo, bolji je no svi vi na gomilu kada ste trijezni.

kili
Gost
kili

Barem ti Brnovicu ne trebaš
Barem ti Brnovicu ne trebaš da se oglasavas, davno si ti trebao biti bivsi. Ova reprezentacija je imala kult, igru, hemiju i navijace. Sada nema nista. Cicu trebate spomenik podići dok je ziv.

jbvs Putin iNATO
Gost
jbvs Putin iNATO

Ili je zakazala drzavna
Ili je zakazala drzavna bezbjednost ili je dobro odradila posao sad Nato vidi kako smo mu odani, ili je srbski I ruski db odradio posao… jer ovi sto su gadjali sigurno nisu crnogorci, a ovaj prvi je uhapsen… a I drugi ce nadam se pa ce pjevat….

mne33
Gost
mne33

Realno se ono sa bakljomRealno se ono sa bakljom moglo desiti. Svaku utakmicu neko baca baklju, evo ovi srborusi su bacali stolice koje su lomili, srecom nikog nijesu pogodile, ova baklja je za nesrecu pravo u njega, i da je htio ne bi ga bolje pogodio. A ovo sa upaljacem je 90% smicalica, na zapadnoj tribini je bilo i ruskih… Više »

WarAgin!
Gost
WarAgin!

A sto Todore,sto se cudis kaA sto Todore,sto se cudis ka da nisu spremni na takvo nesto… Vec su oni izrezirali hiljadu stvari,a dat nekome narkomanu 20 eura da ubaca baklje i upaljace ne djeluje mi kao naucna fantastika vec kao nesto veoma realno! Ponavlja spiker 2000 puta utakmica je na ivici prekida,vidim lete neki predmet pomocnom sudiji pored glave-i… Više »

Vrag
Gost
Vrag

Pošli smo mi dođavola kad je
Pošli smo mi dođavola kad je tebi dato da se učiš trenerskom poslu vodeći reprezentaciju. Ovaj vandalizam samo tebi odgovara jer je tekma bila izgubljena a fotelju ti je samo prekid mogao spasit.

Todor Dulovic
Gost
Todor Dulovic

I ti stvarno vjerujes u to?
I ti stvarno vjerujes u to? Da jeste Brnovic los trener, da treba da ode, ali da je prizeljkivao ovako nesto? Ne vjerujem, da neko moze to daa pomisli,a kamoli da kaze.

Send this to a friend