Fudbal

Lazarević: Kajem se, izvinjavam se golmanu, Rusima, našoj reprezentaciji i cijeloj državi

“Prvenstveno se izvinjavam povrijeđenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj državi, jer tek sada postajem svjestan posljedica koje sam izazvao bacanjem baklje”, navodi se u policijskoj izjavi koju je dao Lazarević u prisustvu svog advokata Pavla Radonjića, a koju je dostavio CdM-u.

On je policijskom inspektoru Dragu Bulatoviću rekao da je juče sa drugovima L.D, V.J, P.P, J.H. I Lj.D. došao oko 20 časova na gradski stadion u Podgorici, gdje se sa počekom u 20.45 časova odigravala fudbalska utakmica između reprezentacija Crne Gore i Rusije. 

“Ovom prilikom sa pomenutim osobama ušao sam na sjevernu tribinu stadiona. Zauzeli smo mjesta i raširili zastavu Crne Gore. Kada je počela utakmica dok smo stajali na tribini neko od gledalaca je bacio zapaljenu baklju koja je pala pored moje lijeve noge. Pošto je baklja bila zapaljena i prskala ja sam se sagnuo i podigao baklju. Ali kako je ona i dalje prskala, i bila dosta mala, da ne bi opekla mene i ostale u mojoj blizini instiktivno sam je bacio u pravcu terena. Tada je baklja pala na golmana Rusije i pogodila ga u vrat i ramena”, ispričao je policijskom inspektoru Lazarević.

On je rekao da se uplašio kada je vidio da je golman pao i naglasio da nije osoba koja bi nekome nanijela bol.

“Da sam mogao u tom trenutku da se spustim od obezbjeđenja sigurno bih bio prvi koji bi mu pomogao i pružio pomoć. Iskreno žalim i kajem se što se sve ovako desilo. Prvenstveno se izvinjavam povrijeđenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj državi, jer tek sada postajem svjestan posljedica koje sam izazvao bacanjem baklje”, istakao je on.

Lazarević je napomenuo da je prije dolaska na stadion sa društvom bio u lokalu “Rio” gdje je pio pivo.

“Nakon ovog događaja došao sam kući i ocu Željku ispričao šta sam uradio i tražio savjet, te sam dan kasnije sa njim došao u Centar bezbejdnosti Podgorica da dam izjavu”, zaključio je u izjavi Lazarević.

Podsjećamo da se on večeras oko 17.45 sati predao policiji zbog incidenta koji je izazvao na stadionu pod Goricom.

A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
raso
Gost
raso

ovaj moze da prica sto oce
ovaj moze da prica sto oce,nema nikakvog opravdanja kazna po zakonu hitno ko unosi bilo kakve opasne stvari mora biti kaznjen

Zatvor
Gost
Zatvor

U zatvor sa ovim dripcem paU zatvor sa ovim dripcem pa neka se nauci redu. imao je obraza da uradi sto je uradio snimljen je kamerom fino tako da nema potrebe sad da izmislja da je “slucajno bacio baklju u pravcu terena”. Ako je toliko musko ajde malo da odradi kaaznu u Spuz pa ce drugi put razmisliti oce li… Više »

dzigibau
Gost
dzigibau

nista ako se izvinuo i ako mu
nista ako se izvinuo i ako mu je zao pustite ga…..

ljubicica
Gost
ljubicica

E kako se osramoti momak.E kako se osramoti momak. Zapravo na snimku se vidi on uzima baklju ispred sebe, navija i baca u pravcu terena mahinalno, a i da je namjerno gadjao tesko bi ovako precizno pogodio. Momak da si ziv i zdrav ima i gorih stvari ali drugi put ukljuci mozak ne boli to toliko, mozda prvih 5 minuta… Više »

odgledao snimak
Gost
odgledao snimak

Neka ne izmislja, Na snimku
Neka ne izmislja, Na snimku na Youtube lijepo se vidi kako mase upaljenom bakljom 7-8sekundi, Mase od srece momce, pa je baci na golmana. Bijedan pokusaj da sebi olaksas polozaj, Napravio si stetu, pa je nadoknadi kako znas i umijes…

Anonimni
Gost
Anonimni

Vjerujem ovom momku da nije
Vjerujem ovom momku da nije po prirodi osoba koja bi nekome nanijela bilo šta loše, ali mora biti svjestan da se za svoje postupke mora odgovarati bez obzira u kojim uslovima se sve to desilo.
Zakon je zakon i mora se odgovarati za učinjeno jer da nije tako pretvorili bi se u anarhiju.

sasha
Gost
sasha

ne opravdavam postupak ali i onaj Akinfeev plane za sitnicu :)))
ne opravdavam postupak ali i onaj Akinfeev plane za sitnicu :)))

Anonimni
Gost
Anonimni

Obračun bez pretjerivanja:300Obračun bez pretjerivanja:300.000,00 eura zbog izgubljenih prihoda jer neće biti prihoda od ulaznica od navijača i od sponzora i drugih prihoda na tri utakmice igranja bez prisustva navijača i još 50.000,00 eura da vrati gledaocima koji su platili karte da mogu rajetno da gledaju utakmicu i do kraja,a nisu dočekali kraj utakmice a sve zbog ovog huligana i… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

nece golman traziti
nece golman traziti obestecenje,Milo je dobar sa Rusima 🙂

Anonimni
Gost
Anonimni

Nema potrebe da se kaješ,samoNema potrebe da se kaješ,samo plati ti i tvoji roditelji svu štetu koju si nanio Crnoj Gori ,navijačima na stadionu i svim građanima Crne Gorei to 150.000,00 EUR-a kolika će biti kazna zbog prekida koji si ti izazvao,1 milon evra kolika će biti šteta jer neće moći biti prihoda na tri utakmice zbog prekida jer će… Više »

ihaaa..
Gost
ihaaa..

tebe treba drzava da plati
tebe treba drzava da plati ,da ti to licno obracunas,navedi tu i svoje dusevne bolove ,da i ti dobijes neki dinar.ne pretjeruj junace….

Anonimni
Gost
Anonimni

Da te zamolim izviniDa te zamolim izvini,zaboravio sam još i plus još 150.000,00 eura na ime kazne što će nas rebnut ovi iz UEFE ILI FIFE ne znam kako se zovu i to su direktni troškovi ove države zbog ovog huligana kojega braniš,tako da su ukupni direktni troškovi zbog ovog huligana i to sve da tako kažem sa fakturom ukupno… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovome se smijesi karijera u
Ovome se smijesi karijera u svakom pogledu!

Anonimni
Gost
Anonimni

a i ovaj golman prostro se po
a i ovaj golman prostro se po poljani ni da ga je metak pogodio ni da mu je glavu okinuo a ne mala opekotina ja reko gotov je kako se presnijetio junak..i oni su lukavi oće na lak način 3 boda

free samples
Gost
free samples

anonimni pa poturi ti glavu
anonimni pa poturi ti glavu sledeci put junace….

Anonimni
Gost
Anonimni

Nebojsa Medojevic je dobio
Nebojsa Medojevic je dobio jos jednu inofrmaciju te vam je prenosim.
Taj metalni novcic kojim je u nastavku utakmice pogodjen ruski igrac, nije zpravo apoen od 1e vec novcic od 20 srbijanskih dinara. Znaci jos jedan dokaz da je umjesana srpska obavestajna sluzba!

a33322
Gost
a33322

Treba li momak sad da se
Treba li momak sad da se ubije?Pogrijesio je,priznao,moglo se desiti svakom,ima tu i dobrih strana,precizan je decko

raso
Gost
raso

pa kako oce,ali nema pravo da
pa kako oce,ali nema pravo da ubija druge

rusofil
Gost
rusofil

Luka ,treba da naucis daLuka ,treba da naucis da volis bracu Ruse i da postujes protivnicki tim uvijek,ma o kojoj zemlji da se radi.Vjerujem da ti namjera nije bila losa,ponijela te atmosfera.Lijepo je sto si se izvinio ,mnogi to u ovoj zemlji su mnogo puta trebali da urade,a nisu uradili.Nego da ti sada Vlada Crne Gore ,plati jedno putovanje u… Više »

Zena
Gost
Zena

Coce ,ruzna slika iz svijeta
Coce ,ruzna slika iz svijeta,prenose mediji.A pola svijeta ni ne zna dje je Montenegro.Decko jeste pogrijesio ,ali ne treba ga strijeljati.Da smo dobili utakmicu pricali biste drugacije ,bio bi heroj.Batalite se komentarisanja,svi ste pametni i mudri ,kad se radi o tudjim zivotima.Lako je osuditi,ljudski je oprostiti.

raso
Gost
raso

niko ga nece strijeljati,ali
niko ga nece strijeljati,ali on povredjuje druge a posebno ruskog golmana

idolopokl.
Gost
idolopokl.

E ispade Crna Gora poznata poE ispade Crna Gora poznata po fudbalu kao da je Brazil ,pa je ovo izgubljena velika sansa.Dajte molim vas.Licno volim Rusije i smatram da Crna Gora treba sa njima da odrzava dobre odnose ,ali decko nije kriminalac ,nema dosije ,svakom se desi da pogrijesi u zivotu.Desavaju se mnogo gore i vece stvari ,pa se pored… Više »

zev
Gost
zev

Nije trebalo to da uradi,aliNije trebalo to da uradi,ali ponese atmosfera,mladost ,ljubav prema zemlji itd.Sta rade po Engleskoj navijaci i drugim zemljamasjetimo se Francuza koji je stradao u Bg.,to je uvijek za ocekivati.Pretjerao jesi.Ali nadam se da ce ovo biti trenutak u tvom zivotu ,da od sada gledas drugacije na stvari.U svakoj nesreci, ima srece, golman je dobro i vjerujem… Više »

Cuca
Gost
Cuca

Samo je sumljivo kako oni
Samo je sumljivo kako oni ruski igrac tako brzo nadje oni euro u travu sto ga navodno pogodi?

Mozda je lakse bilo da prijavi da ga je neko pogodio i tako dobiju utakmicu, ruska posla???

free samples
Gost
free samples

Cuca mozda je Rus nosio dva
Cuca mozda je Rus nosio dva eura u prednji dzep od sortsa pa izvadio kad je trebalo…ahahahahha.treba to ispitati mozda su bile dvije rublje!namjestili su nam garant! a mi jadni nevini! aj ne d… vise i ti i drugi

HN-XH
Gost
HN-XH

Iako je ovo što je napravioIako je ovo što je napravio ovaj momak krivično djelo koje zaslužuje kaznu mislim da ga ne treba prestrogo kaznit jer do sad niko nije kažnjavan u CG zbog baklji pa bi bilo prestrogo kaznit njega samo zato što je baksuz i što je igrom slučaja njegova baklja pogodila golmana gostiju. Ali za ubuduće treba… Više »

Chamuga
Gost
Chamuga

Daleko bilo da je ovo uradio
Daleko bilo da je ovo uradio neko sa sjevera. DRŽAVU NAM UNISTIŠE , NE MOZE OD NJIH DA SE ZIVI .

qweert
Gost
qweert

A kako svi odma osudjuju. NaA kako svi odma osudjuju. Na snimku se fino vidi da je podigao baklju i onda bacio i da je sasvim slucajno pogodio golmana , da ga je gadjao ne bi ga pogodio. Tako ne ……, momak nije razmisljao nego se zabavljao i izgorio golmana, za to ce ispastat i kraj price.I nije samo on… Više »

padre
Gost
padre

Da bar Brnu pogodi a još
Da bar Brnu pogodi a još bolje Savićevića,nikakve štete ne bi bilo☺

Anonimni
Gost
Anonimni

Nek mu se sad sudi za
Nek mu se sad sudi za nanošenje lakše tijelesne povrede golmanu ruske reprezentacije, a nek mu se kajanje uzme kao olakšavajuća okolnost…ajde mrš, popijem i ja pa ne gađam ljude bakljama.

djole
Gost
djole

ljudi,znate i sami da ga je
ljudi,znate i sami da ga je slucajno pogodio.nema sanse da ga strefi da je htio iz milion pokusaja.e sad sto su svi koji nas ne vole iskoristili to protiv nas to je druga stvar.a i kakav bi to fudbal bio da se ne zapali jedna baklja :p

Anonimni
Gost
Anonimni

kakav bi to fudbal bio da se
kakav bi to fudbal bio da se ne zapali jedna baklja? normalan, da ne streca narod oce li mu ko pored njega oci izvadit

Kučak
Gost
Kučak

Sigurno da nijesi namjerno
Sigurno da nijesi namjerno uradio jer ga nebi opet pogodio odande niko ni iz 2000 pokušaja i ajde de ali moliše 20 puta da ne ubacaju predmete i da ne gađu i opet neka fukara gadna pogodi igrača sa 2eura i zbog toga su prekinuli ali njega niko ne nađe!!!

jaaa
Gost
jaaa

Luka je osvijetlio obraz CrneLuka je osvijetlio obraz Crne Gore,jedini zal je zato sto je igrac mogao da strada,ali na svu srecu on se sjeca bolje,a veca je sramota sto ovaj obican narod radi Rusiji i rusima,drzava nam se raspada,vlast,savez,selektor. Onda ovi srbi sto su dosli da navijaju i sto su gadjali nase navijace sa juga,sve ih treba bakljama u… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

aj ne mlati, jer svaki pravi
aj ne mlati, jer svaki pravi navijac bi navijao, a klos**i ka ti i tebi slicni bi palili baklje, da bolje koga sagorite oko sebe… muci tu, jado….. zbog takvih ka ti i jes ova drzava ocrnjena…

Ct
Gost
Ct

Momak je pogrijesio sto jeMomak je pogrijesio sto je ubacio baklju na teren,mada ga je slucajno pogodio vidi se na snimku..svakako to nista ne mijenja,ali mislim da ce sada Brna da iskoristi ovo i ostane i sledeci krug kvalifikacija,a pritom da ne pomene da CITAVE KVALIFIKACIJE nisu mogli pas povezati niti dobiti ikoga! U svakom slucaju mislim da smo vec… Više »

cuca
Gost
cuca

to luka ponosu crnogorski..
to luka ponosu crnogorski.. zna se kako se pravi crnogorac junačina ponaša. pravi primjer čojstva i junaštva, gostoprimstva, ljudskosti.. e jado jadni

Hardver
Gost
Hardver

Smišljana priča cijelu noć i
Smišljana priča cijelu noć i dan. Smiješno.

cg man
Gost
cg man

A vidim ja posli smo gdje iA vidim ja posli smo gdje i kosarka i rukomet,pa ne mogu da vjerujem,cijela nacija ceka utakmicu mjesecima i jedan ovakav nepromisljen potez unisti svee,i posle kad ponovo vjerujes da nesto moze da se uradi neki idiot posle odbranjenog penala gadje igraca,ja se kunem da taj lik sto ga je gadja nikad u zivotu… Više »

sajko
Gost
sajko

smijesni ste
smijesni ste

llll
Gost
llll

Aj bar si pomoga brni da, da ostavku.
Aj bar si pomoga brni da, da ostavku.

mikekla
Gost
mikekla

Bljak! Pi! Pljunuti samo.
Bljak! Pi!

jaaa
Gost
jaaa

Bio sam na sjevernoj tribiniBio sam na sjevernoj tribini u blizini ovog momka,i dok sam citao ovaj izvjestaj uvidio sam dosta istine u njegovim izjavama,momka ne treba osudjivati jer to se moglo svakom desiti,jer svako od nazovi “navijaca” bi upalio baklju na sjevernoj tribini.Osim toga,jos jedna istina koju je Luka naveo je da je baklja bila mala,jer je prije skracena… Više »

Mishko
Gost
Mishko

Aloooooooooooooo coce
Aloooooooooooooo coce izvinjava se mangup njega treba 5 godina u prdekanu za ono sto je uradio.Nema te rijeci
izvinjenja za takve,jer to sto se sinoc desilo na utakmici ostace zapisano zanavjek.Takve treba ka one engleze
samo prepisati isti zakon i po kratkom postupku na duzi vremenski period da sviraju klavir u prdekanu oli ti Spuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xxl
Gost
xxl

E, Luka, Luka…..Pamet u
E, Luka, Luka…..Pamet u glavu…..za malo si mogao postati ubica….A zbog cega?!!Zelim da vjerujem da nijesi htio nikod da povrijedis i da se kajes…..

MNE 4
Gost
MNE 4

Naivno.Sačekali su novi dan i
Naivno.Sačekali su novi dan i sa advokatom smislili priču.Neko drugi bacio baklju,a on se spašavao.Ma nemoj,a što se nijesi iste noći prijavio policiji.

ANTI RUS
Gost
ANTI RUS

ZIV NAM BIO LUKA JUNACINO
ZIV NAM BIO LUKA JUNACINO

Anonimni
Gost
Anonimni

Luka Srbine ispunio si misiju
Luka Srbine ispunio si misiju.

Vaka
Gost
Vaka

Treba li da ti izvadim oko daTreba li da ti izvadim oko da se pokajem, ne se.. svako treba da odgovara za svoja djela inače bi krv plivala ulicama sinoć su on i oni pred njega obrukali Crnu Goru i svakog pravog crnogorca koji su goste dočekivali i gostili a ne gađali bakljaman i pored toga usra se u svoju… Više »

serdarJankodingospo
Gost
serdarJankodingospo

To je ta nova generacija
To je ta nova generacija krivomozgica!

Anonimni
Gost
Anonimni

Treba sagledati i drugu
Treba sagledati i drugu stranu,juce su svi pisali sve i svasta o ovome momku,jeste pogrijesio puno,ali to nas cini ljudima,svi mi grijesimo,nemojte se pravit da ste ste savrseni,mnogi su uradili puno gore od ovoga!

Send this to a friend