Fudbal

Ljesar objavio spisak

Naša najbolja Futsal selekcija odmjeriće snage sa Slovacima 10. i 11. marta u mjestu Nove Zamki. Biće to prve prijateljske utakmice za “sokole” u 2015. godini.

Izabranici Sveta Ljesara početkom ove godine nastupili su prvoj rundi kvalifikcija za plasman na Evropsko prvenstvo. Turnir koji je odigran u Podgorici naša selekcija završila je na drugom mjestu, iza reprezentacije Finske, koja je osvajanjem prvog mjesta obezbijedila plasman u glavnu rundu kvalifikacija.

Slovaci će učestovati u glavnoj rundi kvalifikacija na turniru koji će se održati u Hrvatskoj. Dueli sa “sokolima” biće generalna proba najboljoj selekciji Slovačke pred duele sa Hrvatskom, Jermenijom i Turskom.

– Sama činjenica da je Slovačka izborila plasmana u glavnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dovoljno govori o kvalitetu našeg narednog protivnika. Nama u ovom trenutku odgovara da igramo mečeve sa jakim protivnicima. Imamo ekipu kombinovanu od mladih igrača, kojima će dueli sa jakim protivnicima poslužiti za sticanje iskustva, i starijih igrača koji će ponovo imati priliku da igraju mečeve jakog intenziteta. Mečevima u Slovačkoj ujedno počinjemo i pripreme selekcije za turnir kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koji nas očekuje u septembru, rekao je selektor Ljesar.

Na spisku selekotra Ljesara za mečeve u Slovačkoj nalaze se golmani: Dragoljub Despotović (Titograd) i Miloš Bošković (Agama); igrači: Milovan Drašković, Marko Bajčetić, Ilija Mugoša, Ranko Novović (Titograd), Nikola Perović (Mirabile moda), Bojan Bajović, Nedžad Haverić, Saša Gojković (Agama), Nikola Minić (Studentski centar), Aleksandar Obradović (Cezar), Đovani Kočović i Semir Gurzaković (Fljamurtari, Albanija).

tekst: fscg.me

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Da li ti je neko javio da je
Da li ti je neko javio da je KMF Niksic obnovljen i da je pri vrhu tabele_

Send this to a friend