Fudbal

Murinjo: Moji igrači su braća na terenu!

“Plavci” su golom Edena Azara pregrmjeli teško gostovanje na putu ka tituli i sačuvali pet poena prednosti uz meč manje u odnosu na prvog pratioca, Mančester siti.

Moji izabranici ponašaju se kao braća na terenu i to je veoma važno kada igrate u najjačoj ligi na svijetu. Kada igraju kako treba, niko nije bolji od njih. To nije samo igranje fudbala, već tenzija, emocije… Moji igrači bli su fantastični. Ova tri boda nam znače mnogo. Rekao sam sudiji da je ovdje jako teško suditi jer domaći igraju sa mnogo dugih lopti. Vest Hem je i u ovom duelu ubacio dosta lopti u kazneni prostor, bilo je teško suditi takvu utakmicu”, kazao je Murinjo.

Portugalac se potom osvrnuo na igru strijelca jedinog gola Edena Azara.

“Eden je bio fantastičan. Kaznio je rivala i izdržao dosta duela sa protivničkim igračima. On je igrao, dao gol i bio odličan u defanzivi”, zaključio je Murinjo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
HorheLFC
Gost
HorheLFC

Ajde Murinjo ne mlati… Imas
Ajde Murinjo ne mlati… Imas tri igraca u ekipu koji su izjavili da nikad ne bi igrali za Celzi dok im nijesu manuli parama ispred nosa… Ugledaj se na velike klubove a ne juceranje milionske projekte kao sto su celzi i city…

Send this to a friend