Fudbal

Nula u “vječitom” derbiju, Partizan blizu titule

Utakmica je imala ružnu uvertiru jer je zbog sukoba navijača i policije početak kasnio 45 minuta.

A kada je lopta krenula sa centra bolje su se snašli gosti. Bio je Partizan ofanzivniji, više od 20 minut izabranici Nenada Lalatovića nisu mogli sa loptom u nogama da pređu u polovinu rivala, ali su prvi ozbiljnije priprijetili kada je oštar udarac Lazovića sa preko 20 metara odbio Živković.

Najveću šansu u prvom dijelu imao je Partizan. Grbić je prihvatio loptu na lijevoj strani, odigrao je kratko do kapitena Ilića, koji je sjajno proigrao Babovića, ali se iskusni vezista obrukao jer je sa pet metara šutirao pored stative.

U nastavku su domaći krenuli malo ofanzivnije i nakon dobrog ubacivanja Cvetkovića, loše je Parker glavom zahvatio loptu, iako je bio praktično sam na petercu.

Šansu utakmice za Partizan imao je štoper Balažic. Reprezentativac Slovenije je nakon kornera šutirao, ali je loptu sa gol linije izbacio Cvetković.

Najbolju Zvezdinu šansu propustio je mladi Jović, kada je pobjegao štoperima Partizana, međutim dobro mu je u šut ušao Živković.

Na kraju rezultatom može biti zadovoljniji Partizan jer je napravio veliki korak ka tituli, koja je prošle sezone pripala Zvezdi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
delije_pg
Gost
delije_pg

Uz Zvezdu do kraja !
Uz Zvezdu do kraja !

Send this to a friend