Fudbal

Postupak protiv Budućnosti zbog Varvara

U saopštenju Komisije za takmičenje navodi se da prijava pokrenuta „zbog zbog divljanja navijača („Varvara”) na utakmici 16. kola Telekom 1. CFL odigrane između Mladosti i Budućnosti, koji su u četvrtom minutu slomili dvije stolice i ubacili ih u teren, dok su nakon drugog gola za Budućnost, u 85. minutu njihovi navijači su polomili desetak stolica i sve ih ubacili u teren.

Poslije uvida u prijavu Komisije za takmičenje i zvanične izvještaje zvaničnika utakmice, Disciplinska komisija je donijela odluku da se shodno članu 132 Disciplinskog pravilnika FSCG pokrene disciplinski postupak protiv FK Budućnost, jer je napravljen prekršaj iz člana 73 stav 1 Disciplinskog pravilnika.

Zbog pet opomenutih igrača na meču protiv Bokelja kažnjen je FK Dečić i to novčanom kaznom u iznosu od 400 eura. Kada su u pitanju igrači, konstatovano je da zbog dva žuta kartona na meču protiv Lovćena, pravo nastupa na jednom prvenstvenom meču nema vezista Iskre Miloš Kalezić, a posljednje kolo jesenjeg dijela polusezone zbog tri žuta kartona propustiće Mirko Todorović i Jovan Vučinić iz Bokelja, Vule Vujačić i Rijad Pepić iz Dečića, Stefan Bukorac z Mladosti, Marko Đurović iz Lovćena, te Aleksandar Vujačić iz Petrovca. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Varvari su varvari
Varvari su varvari

FKB
Gost
FKB

Komentarisu foteljasi,koji ni
Komentarisu foteljasi,koji nikad na utakmicu nisu bili bez samo iz fotelje gledate. Mi za razliku od vas i kad se klub raspada isli smo na stadion a vi takvi bi odma ruke digli. Seljaci. Podgorica Podgoricanima..

Anonimni
Gost
Anonimni

Budućnost ima navijače ??
Budućnost ima navijače ??

Anonimni
Gost
Anonimni

Vrhunski tim. Seljacki
Vrhunski tim. Seljacki navijaci.

Send this to a friend