Fudbal

Snajder u Galatasaraju do 2018.

Predsjednik Galatasaraya Dursun Ozbek i Snajder su danas u salonu stadiona „Turk Telekom Arena“ u Istanbulu potpisali novi ugovor o produženju saradnje na još dvije sezone, tako da će holandski golgeter dres Galatasaraja nositi do kraja 2018. godine.

„Snajder je izuzetno važan igrač u našem timu. Radosni smo da je zavolio klub i Tursku i da je odlučio da ostane s nama. Želim mu svu sreću u nastavku karijere“, kazao je prvi čovjek kluba Ozbek te dodao da Snajder možda i duže ostane u klubu, pa možda u budućnosti i kao član stručnog štaba.

Snajder je kazao da je srećan zbog novog profesionalnog ugovora sa ekipom koju je već zavolio.

„Po isteku ugovora ću napuniti 34 godine i možda će to biti vrijeme da okončam karijeru. Sada o tome ne razmišljam i osjećam se izuzetno spremnim“, kazao je Snajjder.

Uprava Galatasaraja je saopštila da će Snajder za sezone 2016/2017 i 2017/2018 dobiti po 4,5 miliona eura. Ukoliko se u naredne dvije sezone okiti nekim trofejem, Snajder će inkasirati dodatna sredstva i to 250.000 za osvojenu tursku Super ligu, 250.000 za prolazak u osminu finala Lige šampiona i pola miliona eura ukoliko osvoji Ligu prvaka.

Holandski reprezentativac je u bogatoj klupskoj karijeri ranije nastupao za Ajaks, Real Madrid i Inter, dok je u Galatasaraj došao 2013. godine.

Send this to a friend