Fudbal

VIDEO: BRUKA: Nakon skandala prekinut meč pod Goricom!

Nemile scene viđene su pod Goricom. Uzalud su bila mnogobrojna upozorenja navijačima da će i najmanji incident značiti kraj meča. Poletio je neki predmet sa zapadne tribine u 67. minutu i tu je bio kraj.

Da krenemo od početka…

Meč pod Goricom počeo je skandalom. Sa sjeverne tribine neko je bakljom pogodio golmana Rusije Akinfejeva. Sudija je odmah prekinuo meč, a ruski golman je na nosilima napustio teren. Prekid je trajao 35 minuta, a golman Rusije nije moga da nastavi meč, zamijenio ga je Lodigin.

Bilo je ružnog navijanja i ruskih navijača (“Ubij Šiptara“), ali ono što je uradio crnogorski navijač je veliki skandal, vidjećemo kakva će biti reakcija Uefe.

U nastavku meča, u prvom poluvremenu Crna Gora je bila očajna. Nijesmo stvorili nijednu priliku za gol, dok su Rusi imali tri velike. U 35. minutu Kokorin je bio sam ispred Poleksića na pet metara od gola malo iskosa sa lijeve strane, ali nekako je uspio da promaši, Poleksić je malo zakačio loptu. Minut kasnije nova šansa za gostujući tim. Nakon prodora i centaršuta sa desne strane, Džagoev je sa šest metara neometan poslao loptu pored gola. 

U samom finišu Kokorin je probao glavom sa šest metara, ali Poleksić je fantastično intervenisao. Novi neredi na tribinama dogodili su se u poluvremenu. Crnogorski i ruski navijači gađali su se stolicama, ali srećom brzo su se strasti smirile. Pauza je trajala nešto duže u poluvremenu, spekuliše se upravo zbog nereda na južnoj tribini.

Crna Gora se malo trgla u anstavku, bili smo znatni ofazivniji, s aoficijelni spiker je nekoliko put aponovio da je meč na ivici prekida te da će i najmanji incident značiti kraj susreta.

Prije tog kobnog 67. minuta Rusija je imala veliku šansu preko Kokorina, a zatim i penal upravo u 67-om. Baša je skrivio jedanaesterac, koji čini se nije ni postojao. Širokov je preuzeo odgovornost, Poleksić ga je sjajno pročitao i odbranio.

Tada se očekivalo da naši krenu još hrabrije, ali nova nemila scena desila se kod zapadne tribine. Izgleda da je poletio neki sitni predmet u teren, Rusi su se pobunili i sukobili sa našim igračima, a sudija je bez razmišljanja prekinuo meč.

Čekamo reakciju UEFA, a ne možemo biti optimisti, jer nas sigurno čeka žestoka kazna.

Treba spomenuti da se nijesu “proslavili“ ni ruski navijači, koji su više puta pogrdno skandirali “Ubij Šiptara“. Takođe, desio se incident i na južnoj tribini u poluvremenu, kada su se stolicama gađali ruski i crnogorski navijači.

Na kraju da spomenemo i da su Austrija i Švedska ostvarile pobjede u našoj grupi. Austrija je slavila sa 5:0, dok je Švedska slavila sa 2:0 (oba gola dao je Ibrahimović).

TABELA:

1. Austrija 13

2. Švedska 9

3. Rusija(-1) 5

4. Crna Gora(-1) 5

5. Lihtenštajn 4

 

6. Moldavija 1

TOK MEČA:

Izgleda da je ubačen sa zapadne tribine neki predmet na teren, nakon kojeg su ruski fudbaleri htjeli da se obračunaju sa našim, a sudija je odmah odlučio da prekine meč.

Definitivno je kraj! Glavni delegat je donio odluku da se meč ne nastavi!!! Nevjerovatno!

Nova gužva kod zapadne tribine, sukob igrača na terenu. Sudija pokazuje ka svlačionici, ovo je vjerovatno kraja meča…

67′ – Širokov je šutirao, ali brani Poleksić!!!

65′ – Penal za Rusiju! Baša je skrivio penal, utisak je da je prestrogo dosuđen…

62′ – Kakva šansa za Rusiju! Kokorin je opet bio sam oči u oči sa Poleksićem, ali ponovo je naš golman bio uspješniji!

60′ – Inicijativa Crne Gore! Šut Jovetića sa distance, lopta se odbila od jednog igrača Rusije i otišla preko gola. Šansa i za Volkova, glavom je pokušao sa četiri metra iskosa sa desne strane, ali očajno je šutirao…

55′ – Kontra našeg tima, Jovetić je dugo vukao loptu, nakon duplog pasa sa Marušićem pokušao je da šutira sa 16 metara, ali Rusi su izblokirali njegov pokušaj. Inače, u poluvremenu Brnović je napravio jednu izmjenu, Bakić je zamijenio Balića.

47′ – Oficijelni spiker je nekoliko puta ponovio da ne smije da se desi ni najmanji incident, jer je meč na ivici prekida!

46′ – Počelo je drugo poluvrijeme dobrim napadom Crne Gore, Mirko je pokušao da proigra Jovetića, ali nije uspio da primi loptu igrač Sitija.

Kraj prvog dijela, Rusija je imala tri velike prilike, naši su odigrali očajno, bez prave šanse…

45′ – Nova šansa za Ruse! Kokorin je prokockao veliku priliku, šutirao je glavom sa šest metara, ali odlično je odbranio Poleksić.

36′ – Nova prilika za Ruse! Veliku šansu imao je Džagoev, nakon prodora i centaršuta sa desne strane, Džagoev je sa šest metara neometan poslao loptu pored gola.

35′ – Kakva šansa za Rusiju! Kokorin je bio sam ispred Poleksića na pet metara od gola malo iskosa sa lijeve strane, ali nekako je uspio da promaši, izgleda da je i Poleksić malo zakačio loptu. Korner za Rusiju.

30′ – Žuti za Denisova, novi oštar start ruskih fudbalera…

24′ – Opasan šut sa distance, Poleksić je pokušao da izbije loptu i umalo da je ubaci u gol, dosta sreće za naš tim, korner za Rusiju.

16′ – Žuti karton za Šatova, koji je srušio Nikolu Vukčevića.

14′ – Rusija ima inicijativu, ali za sada nema pravih prilika za gol…

35 minuta trajala je pauza, sada je nastavljen duel.

Meč se nastavlja, Lodigin je ušao umjesto Akinfejeva!

Na tribini gdje su ruski navijači navijanje se u jednom dijelu “vodi” na našem jeziku, a istaknute su i nekolike zastave Srbije.

Sada pogrdna navijanja i sa tribine gdje su Rusi: “Ubij Šiptara”…

Tužne scene pod Goricom, ne znamo čime je pogođen golman Rusije, čini se da je baklja u pitanju. Na nosilima je napustio teren. Sudija je prekinuo meč. Zvanično saopštenje je da je meč prolongiran  zbog bezbjednosnih razloga.

1′ – Prekid već na samom startu, pogođen je sa sjeverne tribine golman Rusije…

Evo sastava:

Crna Gora: Poleksić, Zverotić, Baša, Simić, Balić, Vukčević, Kašćelan, Volkov, Marušić, Jovetić, Vučinić.

Rusija: Akinfejev, Berezutski, Ignaševič, Smolnikov, Kombarov, Denisov, Širokov, Džagoev, Šatov, Žirkov, Kokorin.

Na sjeveru veliki transparent “Samo hrabro”, a sada i sjajna koreografija, “Crnogorski lav napada ruskog medvjeda”.

Ruski navijači skandiraju “Srbija, Srbija“, kao i “Kosovo je srce Srbije“. Takođe, na tribinama gdje su ruski navijači nalazi se i srpska zastava.

Crna Gora i Rusija imaju po pet bodova i ovaj meč je jako važan za obje selekcije. Naš tim je najavio da ide na pobjedu, koja bi nam mnogo značila u borbi za drugo mjesto. Meč počinje u 20 sati i 45 minuta.

“Sokoli” su u prvom kolu savladali Moldaviju, zatim su remizirali protiv Lihtenštajna, izgubili od Austrije u gostima, a u Podgorici odigrali neriješeno protiv Švedske. Rusi su nakon rutinskog trijumfa protiv Lihtenštajna upisali dva remija protiv Švedske i Moldavije, dok su poraženi od Austrije.

TABELA:

1. Austrija 10

2. Švedska 6

3. Rusija 5

4. Crna Gora 5

5. Lihtenštajn 4

6. Moldavija 1

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Ne daj boze da se zarati sami
Ne daj boze da se zarati sami izmedju sebe bi se poklali –proklestvo koje vucemo jos od SVETOG PETRA CETINJSKOG

Anonimni
Gost
Anonimni

Kvazidrzava u svakom smislu
Kvazidrzava u svakom smislu,pola milogore slavi poraz negovih seljaka

Vosha
Gost
Vosha

To su vam vasa braca albanci
To su vam vasa braca albanci uradili, prosto obozavaju Ruse. Ali zahvalite im se sada ce te expresno u NATO, kao pravi mali kucici zapada (takodje albanska svetkovina), cojstvo na delu.
A drzite predavanja kada se to desi u okolnim zemljama, klasicno za crnogorce…

Anonimni
Gost
Anonimni

Moramo priznat da “strijelac”
Moramo priznat da “strijelac” ima oko sokolovo.Jedna raketa i u vrh glave.I to u pokretnu metu.Stedi se dzebana.

perica.01
Gost
perica.01

Ne treba pominjati “seljačine
Ne treba pominjati “seljačine”! Seljaci ništa nisu krivi-vrijeđate ih!
Krivi su huligani, kojima treba zabraniti ulaz na stadione!
Tako su i englezi riješili isti problem!

Nata
Gost
Nata

Ne mogu da vjerujem da se ovoNe mogu da vjerujem da se ovo nije moglo sprijeciti… sta radi policija??? Navijaci su organizovana grupa, kako su unijeli baklju, pa je jos u prvom minutu ubacili na teren??? Kad je utakmica definitivno prekinuta, najmanje deset ih je zapaljeno.. Da je neki mec manje vazan pa ajde, ovako nemam opravdanje za losu organizaciju… Više »

goodfeeling
Gost
goodfeeling

1948 Jovo Kapičić
1948 Jovo Kapičić
2015 Vukašin Poleksić
NJET NEGO ŠTO, E VIVA!!

Anonimni
Gost
Anonimni

SRBIJAAAAA,Rusijaaaaa ,nikad
SRBIJAAAAA,Rusijaaaaa ,nikad prodati djukanistan

Anonimni
Gost
Anonimni

Edukljani su pokazali da su
Edukljani su pokazali da su divljaci ,zato aj polako nazad u svoje selo

UF
Gost
UF

Ruski ili Američki jaram je
Ruski ili Američki jaram je jaram a ovo što se desilo idijotizam naj gore vrste

Anonimni
Gost
Anonimni

Tacno sam znava, evo polako
Tacno sam znava, evo polako isplivava nasa bolest. Kriv je neko sa strane…e qq nama.

Ekipa
Gost
Ekipa

Ovakav incident nikada nebi
Ovakav incident nikada nebi napravili naši navijači, ovo su napravili idioti sa strane što su došli da bi ocrnjeli naš sport i našu ljubaznost. EVIVAA MONTENEGROOO!!!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Mora da je bio cetnik
Mora da je bio cetnik maskiran u dukljanina eve eviva ene

Anonimni
Gost
Anonimni

Mislim da se svaki čestitiMislim da se svaki čestiti Crnogorac u momentu kada je golman Rusa pogođen bakljom osjećao kao potonje g.vn. i da ga je bilo stid. Mene jeste i mislim da je trebalo prekinut meč istog momenta i riješit ga službeno 0:3. I nije to što su gostovali Rusi jer bi isto mišljenje imao i da je protivnik… Više »

Crna Gora je svetinja
Gost
Crna Gora je svetinja

Potpuna podrska tvomPotpuna podrska tvom komentaru. Najvaznije od svega je da ruski golman nema vecih posledica po svoje zdravlje, mogli smo ostati obiljezeni za sva vremana, covjek je mogao biti ubijen. Ovo je posledica necinjenja drzave, klubova i Saveza dugi niz godina. Male grupe huligana maltretiraju cijelu drzavu. Tuku se izmedju sebe kad nemaju sa kim drugo. Za ovu zemlju… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Primitivizam. Primitivni oviPrimitivizam. Primitivni ovi sto navijaju za svoju drzavu na ovakav nacin, primitivni oni koji zive ovdje a navijaju protiv. Ne znam sto je gore. Mozda ovi drugu to mi je veca bruka. Nije strasno ne izborit evropsko i svjetsko prvenstvo ali ovakvim navijacima nije mjesto na stadionima. Sudstvo je krivo. Svjesni smo sto se sve desava kod nas… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovo su nase patriote kao i
Ovo su nase patriote kao i oni sto pokradose i unistise citavu drzavu.

vojskovodja
Gost
vojskovodja

Šta uradi komandant italijan
Šta uradi komandant italijan od velike Crvene armije. Navikli smo da se italijani povlače sa bojišta ali ovo prvi put vidim od Crvene armije.

Anonimni
Gost
Anonimni

To je uticaj ekstremisticke
To je uticaj ekstremisticke politike pomijesan sa genetskim divljastvom.
Normalno 3:0 ,zestoka novcana kazna i zabrana publici na nekoliko sledecih utakmica.

edo
Gost
edo

Posto zivim u inostranstvo a
Posto zivim u inostranstvo a djeca mi rodjena odje obucem ja dres Crne Gore a i djeci naravno da ih od malena ucim za koga treba navijat, pozovem komsije i prijatelje i tako svi mi cekamo ALI ……. zbog par idijota

Z
Gost
Z

Ircima pravimo docek i igramoIrcima pravimo docek i igramo fudbala sa njima po livadi a Ruse bijemo….sta se ovo desava u Crnoj Gori. Ima li iko da nauci ovu djecu ko nam je bliznji. Sve treba da docekamo kao pravi domacini ali treba i da znamo ko nam je prechi i koga , makar, po korjenima treba da volimo vise… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Domovina je tamo gdje je
Domovina je tamo gdje je dobro zemljace. Sinocni incident, sramotan po svojoj sustini, posledica je divljanja na portalima ekstremistcikih prosrpskih grupa. Crna Gora nece u ruski jaram ali to treba jasno reci a ne nasrtati na sportiste.

Tex
Gost
Tex

Bogo dragi jel moze jendom
Bogo dragi jel moze jendom nesto da se desi a da Srbe ne ubacite ???

ctukrcokolada
Gost
ctukrcokolada

Napadosmo Rusiju odlična
Napadosmo Rusiju odlična preporuka za ulazak u NATO.

Znam
Gost
Znam

Evo ni meni neće da postave
Evo ni meni neće da postave komentar. Ali molim vas ljudi, nemojte da budete slijepi, ovo je cisti scenario.

Znam
Gost
Znam

Ovo je namjerno odradjeno.Ovo je namjerno odradjeno. Samo jos jedan od uslova za ulazak u prokleti NATO- “Ako se javno odreknete Rusije, dobicete naše potpuno povjerenje.” Naši političari, naravno, odmah potplate ovaj scenario jer ne vole ovu zemlju ni najmanje! Mali milion kamera je bio na utakmici, jos vise svedoka. Mogli bi da saznaju ko je ovo uradio za 2… Više »

db
Gost
db

Ovo je samo vrh ledenog
Ovo je samo vrh ledenog brijega kakva mrznja postoji u narodu, bijes i agresija. Bosna 90 tih je mala sta ce se cinjeti, da bi neko punio dzepove drugi ce krv prolivati. Vrijeme je za vojnu upravu

Znam
Gost
Znam

Policija može lako daPolicija može lako da indentifikuje obojicu od ovih debila. Bilo je milion kamera na stadion, neke su i njih uhvatile. Poenta je sto se policiji ne da da istrazuje jer ovo je namjerno odradjeno. Cist politički potez. Samo jedan od uslova ulaska u prokleti NATO. “Ako javno dokažete da se odricete Rusije, stičete nama povjerenje.” Naši političari… Više »

Vuk
Gost
Vuk

Jedan primitivizam iJedan primitivizam i divljastvo koji samo kod nas moze da se desi. Ovo je sramota sto se desilo i trebali su da isprazne stadion momentalno i da se samo tada nastavi igra. A vam koji ste iz CG a navijate za Rusiju na znanje: nasa bivsa YU se braca sprdaju i kazu “to samo moze u Crnoj Gori”!… Više »

Peta kolona radi
Gost
Peta kolona radi

Izdajnici su izazvali dosta
Izdajnici su izazvali dosta ovoga! Ovako su argumentovali savez sa Rusijom. A na nasoj strani imamo problem nekoliko godina sa nazovi navijackim grupama.10

Anonimni
Gost
Anonimni

Hahahhahah, a niko ne
Hahahhahah, a niko ne spominje divljake srpsko ruske koji su polomili stadion i zapalili stolice?

Anonimni
Gost
Anonimni

FRIENDS! It is not necessary
FRIENDS! It is not necessary to swear! not eliminated, that it is provocation, to embroil our people! for Russia and Serbians and Montenegrins friends!

Anonimni
Gost
Anonimni

ne svi stvarno,ima i
ne svi stvarno,ima i normalnoga naroda ali je u znatnoj manjini… ali da se zna da nije citav stadion kriv za ovo vec ovi iskopi bilo koje nacije i vjere

Anonimni
Gost
Anonimni

ja imam osjecaj da je u
ja imam osjecaj da je u vecini, a da par budala nam odredjuju imidz i par kriminalaca nam odredjuju sudbinu

Anonimni
Gost
Anonimni

tako to izgleda kad se karte
tako to izgleda kad se karte dijele po partijskoj liniji…

ne tuguj nocasss gore glavuuuuuuuuuuuuuuuu – pa odma naglavacke izbacit sa stadiona ove koji to pjevaju!

grijeh ko sve na stadion ide! najveci talog drzave.

Anonimni
Gost
Anonimni

Prava slika I prilika
Prava slika I prilika kvazidrzave,loopovske,poltronske,seljacike..

Anonimni
Gost
Anonimni

Vas to boli, sto smo kvazi
Vas to boli, sto smo kvazi drzava. E tu ste se malo preracunali, ova drzava ce opstati bez obzira na skandal od sinoc. Prerano ste se ponadali. Ako smo pametni bicemo jos jaci, raskrsticemo sa Varvarima, Vojvodama i slicnim grupama.

Englez
Gost
Englez

C”mon Millwall
C”mon Millwall

Anonimni
Gost
Anonimni

Ko nece brata za brata imace
Ko nece brata za brata imace tudjina za gospodara,zatoooo dukljani ovo vam je plus prema gazdama Amerikancima…..sve ste izdali I prodali za sicu,fuuuuuij izrodi milogorski

Anonimni
Gost
Anonimni

Srpska CG ne slavi,sram teSrpska CG ne slavi,sram te bilo ovo su placenicki komentari da jos vise polude narod! ne slave nocas ni Srbi ni niko a ponajmanje Crnogorci,ovo je sramota za sve nas! Nikome nista ovo dobro ne moze donijet(bez Brni on se smjeska) ne znam kome je ovo bilo u interesu nocas,jer varnice nisu polecele ni od Rusa… Više »

Crnogorska CG
Gost
Crnogorska CG

Ne postoji ni srpska niNe postoji ni srpska ni evropska ni crnogorska, Crna Gora je jedna jedina i nasa, ona je svih nas. U pravu si dijelom za ovaj komentar, ovo je sramota za sve one koji zive ovdje. Nebitno je ko je poceo a ko je zavrsio. Niko ne treba da pocinje. Ovo je sportski dogadjaj koji treba da… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Sto je ljepa noc,kad dukljani
Sto je ljepa noc,kad dukljani izgube,yeeeeeeeessss,tako je braco Rusi,mi Srbi smo vazda uz vas…..I nikad Ali nikad za milogoru

Crna Goro dukljanska
Gost
Crna Goro dukljanska

Pozdrav Rusima i Srbima a
Pozdrav Rusima i Srbima a njihovim slugama u Crnoj Gori pozdrav uz Volimo te nasa zemljo dukljanska! Nikad vise 1918. i 1948, spustasmo se mi na vase uze.

Anonimni
Gost
Anonimni

Srpska CG nocas slavi,jer
Srpska CG nocas slavi,jer prodate Duse milogorske ispadovse ovce,ojhaaaa haaaaa podukljice

Anonimni
Gost
Anonimni

Ima li dje ministra policije?
Ima li dje ministra policije?

mili
Gost
mili

A skandiranje cg navijaca: ‘cigani, cigani’.To autor “nije cuo”.
A skandiranje cg navijaca: ‘cigani, cigani’.
To autor “nije cuo”.

LIBERAL
Gost
LIBERAL

i ikad je dobro i kad je zlo
i ikad je dobro i kad je zlo CRNA GORO VOLIM TE

Itana
Gost
Itana

E moj Mikašu, ne smiješ izać
E moj Mikašu, ne smiješ izać iz Crne Gore ni na 2 dana. Ne smiješ nas ostavljat, ođe odma ka manita đeca napravimo haos. Mora da su ti se Bugari sprdali, što ćeš , nije ti ga lako sa nama!

drugari
Gost
drugari

Ovo se ocekivalo. Ne znam stoOvo se ocekivalo. Ne znam sto ste iznenadjeni i sokirani, treba sad lagano da se dodvoravamo NATO-u a ovo je bila idealna prilika. Prikazali sm ose sad u najboljem svijetlu kao Ruso mrzci. MIlo moze sad da isprinta fotografije u full HD i da odnese u americku ambasadu. Neka, sto prije udjemo u NATO prije… Više »

Mishko
Gost
Mishko

Pisete bruka i sramota,ma ne
Pisete bruka i sramota,ma ne moj a stvorena je takva klima u crnoj gori nevidjena mrznja prema ruskom narodu
od sankcija do svakojakih skrabotina u pisanim i elektronskim medijima da prosto me sramota da budem gradjanin ove crne gore!Proizvod te mrznje vidjeli smo veceras!Sjutra smo u NATO samo naprijed “casni” crnogorci………………

Burning bush
Gost
Burning bush

Veceras su na CDM-u izmiljeli
Veceras su na CDM-u izmiljeli iz svojih rupa svi mrzitelji Crne Gore. Docekase svojih 5 minuta urlanja.

stanger
Gost
stanger

Vi nikako ne mozete daVi nikako ne mozete da svhatite, da jedna zemlja ne funkcionise bez druge. Kako trgovina bez inostranstva? Kako turizam bez inostranstva? Kako radnih mjesta bez inostranstva? Vi vozite Golfa, Mercedesa, BMWa. Vi telefonirate u Telekom mrezi, mnogi od vas zu radili i u Zapadu i zaradili tamo pare, da bi ste u CG napravili kuce itd.… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

prva NATO raketa ispaljena na
prva NATO raketa ispaljena na rusiju

Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Zašto cg navijači zvižde na zastavu pravoslavna braća?
Zašto cg navijači zvižde na zastavu pravoslavna braća?

istina
Gost
istina

pa šta ako je pogodio golmanapa šta ako je pogodio golmana bakljom! kao da je to privi ili poslednji put viđeno! makar navijači nisu utrčavali u teren i jurili i davili fudbalere kao što smo gledali sto puta u drugim državama-jeste da je ono sa bakljom i povredom golmana bila nemila scena ali daleko da je ovaj meč trebalo prekinuti-ufea… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Bio je snimak na svim
Bio je snimak na svim vaznijim ruskim kanalima i to kao breaking news!!!! Aloooo cijela Rusija je vidjela pravo lice CG!

Besniq
Gost
Besniq

Y Podrska bracu u Podgorica.
Y Podrska bracu u Podgorica. Uvjek protiv srbija i rusija!

Kasper
Gost
Kasper

Ima li crnjih i gorih?
Ima li crnjih i gorih?

bekoć
Gost
bekoć

DUKLJANIII HARAŠOOOOOO
DUKLJANIII HARAŠOOOOOO

glupan
Gost
glupan

Za ovo je kriva Srbija i
Za ovo je kriva Srbija i nadam se da ce im oduzet bodove, pa neka se oni zezaju…

Anonimni
Gost
Anonimni

Nocas je ovo placeno da se
Nocas je ovo placeno da se prekine pojedincima! I nema veze to sa Drzavom! Da nema takvih ka ti nebi se prekinula

Izaslanik iz EU
Gost
Izaslanik iz EU

Kačite se sa Rusima a Crnogorci munje nebeske
Kačite se sa Rusima a Crnogorci munje nebeske

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovo su prizeljkivale
Ovo su prizeljkivale podukljice i vatikanski plaćenici da se onako zvizdi Rusiji, onakav prekid! to samo može u njihovu izopačenu glavu!

Anonimni
Gost
Anonimni

Ja bih volio da vidim snimak
Ja bih volio da vidim snimak kad je pogodjen ovaj rus neposredno prije prekida. Mozda ga je kakvi ruski navijac pogodio razocaran sto je promasen penal :)))

Anonimni
Gost
Anonimni

gadjali su i pomocnog sudijugadjali su i pomocnog sudiju,a treba li da mu lobanju otvore da bi se mec prekinuo? ZNA SE KOME JE OVO ODGOVARALO.. i to sa Rusijom a kad nam Moldavija sasije 4 komada pjeva se ne tuguj nocas gore glavu, nije nama niko kriv sami smo sebi najveci neprijatelji,ovaj narod je pun mrznje – a nema… Više »

RAGNAR
Gost
RAGNAR

Mile,slazem se sa tobom uMile,slazem se sa tobom u dosta stvari ali nas nacionalizam(ako je to uopste nacionalizam) nema krvi i etnicko ciscenje u ideologiji, bezopasan je, svodi se na ljubav prema CG, nije uperen ni protiv koga.Ja nikad nisam bio za ove koje si nabrojao ,izuzev kad sam morao da biram izmedju 2 zla .Nisam rekao da ste jedini… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

E zbog ovog zla ruskog
E zbog ovog zla ruskog namjerno cu da budem za NATO!!!
sto dalje od zla ruskog!

Anonimni
Gost
Anonimni

Dno dna, Mozambik je za nas
Dno dna, Mozambik je za nas država a ne ovo!

hemera
Gost
hemera

Da nije Dzomic pogodio golmana bakljom?
Da nije Dzomic pogodio golmana bakljom?

Putuj_Igumane
Gost
Putuj_Igumane

Sto je sad prozivanje Srba iz
Sto je sad prozivanje Srba iz nemoci? Nisu vam Srbi krivi i Srbija! – Zna se ko je gadjao bakljom golmana i pomocnog sudiju… Pozabavite se savezom,pustite Srbe vise… Drzava puca po savovima a narod se lud pravi,ne znam sto je to… POZABAVIMO SE SOBOM I VASPITANJEM DJECE !

odlicno
Gost
odlicno

kakava 3 boda bitno e da smo
kakava 3 boda bitno e da smo ove ruse i silovatelje iz republike sumske discliplinovalinije vam ovo donjck i ukrajina smecari!!!!!!!!!!!!!!!

aMRS
Gost
aMRS

Sto mlatite o penalu ljudiSto mlatite o penalu ljudi,odbranio ga je ovaj a sad je li bio ili nije manje je vazno.Mislim da ovo ipak ima veze sa politikom,ovoliko baklji unijet-ono ne moze a da nije namjesteno! I TO BAS OVAJ MOMENAT ima politicke konotacije sigurno – znaci nekome je ovo odgovaralo- a to je BRNI,SAVEZU,i jos NEKOME.- Nije tuce… Više »

CG
Gost
CG

Nastavak antiruskog,Nastavak antiruskog, antisrpskog, antipravoslavnog i antislovenskog delovanja dukljanskih novomontenegrinskih fasista! Nije ovo djelo pojedinca, ovo je djelo dukljanske ideologije koja je na ovim prostorima posijana 1945. godine… Ovo je na kraju krajeva dno! Polusvijet! Pali ste veoma nisko… Poceli sa proterivanjem Oca Velibora, preko bacanja bubrega na utakmici Buducnost – Partizan pa do gadjanja bakljom golmana reprezentacije bratske RUSIJE…… Više »

Sky
Gost
Sky

Vidjeste li onu novinarku sto
Vidjeste li onu novinarku sto pokusa na engleskom nesto da pita Kapela?….?,?,!? Ime li kraja ovoj nasoj sramoti ??

CG
Gost
CG

Cega ste se uplasili CdMovci
Cega ste se uplasili CdMovci te necete da objavite moj komentar? Apsolutno SVE napisano stoji! Ovo nije obicni obracun navijaca, ovo je dukljanska ideologija! Ovo je od koristi NATO propagandistima…. Ajde budite uljudni i objavite komentar, pa da vidimo sto ce ostali citaoci ocijeniti…

Bosanac 100%
Gost
Bosanac 100%

Brate sramota velika!!! Penal
Brate sramota velika!!! Penal sto je sviran jos veca sramota.

Znam
Gost
Znam

Ovo je namjerno namjesteno
Ovo je namjerno namjesteno Crnoj Gori.

bekoć
Gost
bekoć

DUKLJANIIIIIII HARAŠOOOO
DUKLJANIIIIIII HARAŠOOOO

Anonimni
Gost
Anonimni

Zasto nisu ispraznili stadion
Zasto nisu ispraznili stadion umjesto onih silnih apela?
Treba se zavaditi sa Rusijom pa bi usli u NATO?

uskok
Gost
uskok

Hrvati su gospoda, oni nose
Hrvati su gospoda, oni nose veliko slovo U, pjevaju nacisticke pjesme, skandiraju fasizmu ali ne prekidaju utakmice ovako seljacki.

markooo
Gost
markooo

ovo je sramota i bruka za
ovo je sramota i bruka za crnogorsku a i svjetsku javnost..uzmu pare za obezbjedjenje a oni zire kao telad dok lete stolice itd na teren,a i to razumijem jer obozbjedjenja radi ko bilo za platu od 150e koju cekaju tri mjeseca drzava nam je dosla na dno po svakom pitanju,i treba da se stidimo svega…..

Sam u wc-u
Gost
Sam u wc-u

Cist propust organizacije
Cist propust organizacije.Sramota

Vlado pg
Gost
Vlado pg

Hvala Bogu što sam Srbin. Toliko. ..
Hvala Bogu što sam Srbin. Toliko. ..

Anonimni
Gost
Anonimni

Ima nas još puno brate što
Ima nas još puno brate što boga falimo što smo Srbi i što nikakve veze nemamo sa ovim dukljanskim fanaticima.

re:
Gost
re:

NAŠAO LONAC POKLOPAC!
NAŠAO LONAC POKLOPAC!
ŽDERONJE!!!

LSCG8
Gost
LSCG8

Sto, da niste vi nekiSto, da niste vi neki nadljudi. Vecerasnji komentari govore o porazenom velikosrpskom fanatizmu, mrznji svega sto je crnogorsko, primitivizmu, sluganskom mentalitetu. Kakve veze imaju Srbi i Srbija sa sramotnim gestom crnogorskih navijaca? Ovaj gest je posledica visegodisnjeg zmurenja drzave pred huliganima! Mi liberali smo sanjali drugacije navijanje, crnogorstvo ne smije nikoga ugroziti, nasa je tekovina aplaudiranje… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

To priajtelju nikad nije niti
To priajtelju nikad nije niti ce igde postojati…. na zalost.

Anonimni
Gost
Anonimni

Veceras slavi pola CG,a
Veceras slavi pola CG,a podukljicama Srecan put u svoje selo,nije ovo za vas,cobaniiiiiiii ,coban je vazda coban

Cuca
Gost
Cuca

A ti si Aristokrat???????????
A ti si Aristokrat????????????????????????????????

navijači
Gost
navijači

MI smo stoka zbog dva
MI smo stoka zbog dva navijača a šta onda reći za navijače Srbije ( Đenova, Beograd itd.)

asor
Gost
asor

sramotno a i losa igra
sramotno a i losa igra brnovica smijeniti sto prije ufatiti huligane ikazniti ih,ipak karte ne prodavati olosima ,nacionalistima srbijanskim

pobjegulje
Gost
pobjegulje

Utekoše veliki rusi (namjerno
Utekoše veliki rusi (namjerno malim slovom).

NemanjaBG
Gost
NemanjaBG

E kako ste ih docekali… da
E kako ste ih docekali… da me je sramota… 😛

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovo je ruska sabotaza!
Ovo je ruska sabotaza!

Anonimni
Gost
Anonimni

Završiti sa “navijačima” iz
Završiti sa “navijačima” iz Srbije jednom za vazda, bez CG lk nema ulaska na stadion!

Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Sve je režirano da se zamrze Rusija i Srbija radi natoa
Sve je režirano da se zamrze Rusija i Srbija radi natoa

NemanjaBG
Gost
NemanjaBG

CRNOGORCI, STIDI TE SE
CRNOGORCI, STIDI TE SE GOOZICE KAD OBRAZA NEMATE!!! Pih… Bagra, nesoji… Za vas da navijam… Piiih Pih Pih Pih i Pih Odoh da gledam Mimi Oro…

Anonimni
Gost
Anonimni

Sva srbija ti je MIMI ORO! A
Sva srbija ti je MIMI ORO! A i rusija nije daleko od toga-još gore!
Odvezi se odavde seljaku!

Anonimni
Gost
Anonimni

Bravo stoko, malo mi je i
Bravo stoko, malo mi je i milo jer je konačnor razbijena fasada i viđelo se ko smo i što smo.

Anonimni
Gost
Anonimni

koga li su dosli da podrze
koga li su dosli da podrze cobani iz republike sumske zanima me?!
ajmo,da cujemo to!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Sad ce dusmani da slave,
Sad ce dusmani da slave, pardon, domaci izdajnici….Prodane duse mogu da mi pu..

Anonimni
Gost
Anonimni

0vo nam i treba, a sad adio,
0vo nam i treba, a sad adio, sto kaze knez

Anonimni
Gost
Anonimni

Milogorciiiii gotovo je za
Milogorciiiii gotovo je za vas,nazad u katune seljaci

Anonimni
Gost
Anonimni

putinov potrcko,aj put rusije
putinov potrcko,aj put rusije! vozdra!

Anonimni
Gost
Anonimni

A VI POD SKUTE TUDJE…
A VI POD SKUTE TUDJE…

Anonimni
Gost
Anonimni

Ova goveda bi sva ostavio da
Ova goveda bi sva ostavio da prespavaju na ovu tribinu ne bih pusta medju narod…idioti

Anonimni
Gost
Anonimni

Oprostite braćo Rusi na ovu
Oprostite braćo Rusi na ovu sramotu i divljaštvo.Ovo nisu crnogorci Vladike Rada Petrovića,Marka Miljanova i Novice Cerovića,ovo su dukljani Mila,Sveta i Milice i oni nemaju veze sa starom Crnom Gorom i starim crnogorcima.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ajteajte podukljice put kuce,
Ajteajte podukljice put kuce, ovo je 3:0 za bracu Ruse….bill ste I ostali seljaci

Boka
Gost
Boka

I što sad…Uefa će kaznit
I što sad…Uefa će kaznit nas a mi oćemo li kaznit koga…..Ma nema ništa ovdje.Mi smo velika periferija civilizacije.Palanka.

Anonimni
Gost
Anonimni

Opet incident,opet divljaštvo
Opet incident,opet divljaštvo i opet dukljanske siledžije u akciji.Ovakve sramote i sprdnje i od fudbala i od reprezentacije i od države nema na svijetu bijelome.Živjela Rusija.

Anonimni
Gost
Anonimni

Živjela Rusija!!!
Živjela Rusija!!!

Cuca
Gost
Cuca

kakve ti veze imas sa Rusijom
kakve ti veze imas sa Rusijom???

Anonimni
Gost
Anonimni

seljačizam…
seljačizam…

Beranac
Gost
Beranac

Milogorci su večeras pokazali ko su i šta su
Milogorci su večeras pokazali ko su i šta su

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovo je kukavicki cin Rusije.
Ovo je kukavicki cin Rusije. Treba li su da izadju na pocetak i da se ne vracu, ali kad su se vratili i vidjeli da ne mogu nista maloj Crnoj Gori bjeze u svlacionice. Kukavicki nas potey na pocetku utakmice, kukavicki njihov potez sada .

Anonimni
Gost
Anonimni

PRIJE CE BITI DA STE VI
PRIJE CE BITI DA STE VI KUKAVICE KUKALE

Anonimni
Gost
Anonimni

Zabranit fudbal mi smo goveda
Zabranit fudbal mi smo goveda! Nije nista civilizovano za nas…koliki su to mozgovi velicine oraha..

Anonimni
Gost
Anonimni

@KRALJICA KRALJ, Ruski
@KRALJICA KRALJ, Ruski Katsapima(Jarcinam) je to normalno ponasanje. Nemoj da te to iznenadjuje, to im je u krvi uvijek bilo. Divljina!

Anonimni
Gost
Anonimni

BUDI PISMENIJI KRALJU
BUDI PISMENIJI KRALJU

RAGNAR
Gost
RAGNAR

Mile, tacno je da mrznjaMile, tacno je da mrznja radja mrznju ali iz koje je zemlje ta mrznja krenula, ko ne priznaje moju zemlju, naciju pa i crkvu?Ko ima krvi na rukama, ko su najveci nacionalisti na balkanu, ko oce sve tudje, ko je prekidao utakmice milion puta? Mi smo mala djeca za vas,moj Mile, ko ste vi da drzite… Više »

Миле шумадинац
Gost
Миле шумадинац

Ко о чему неки о прошлости.Ко о чему неки о прошлости. Није баш тако било као што тврдиш. Ако ме памћење не вара 1991. године и војници из Црне Горе су учествовали у ратовима. одзив на мобилизацију је био највећи у Црној Гори. Сетите се Дубровника итд. Тада су Мило , Свето и остали били Велики Срби Људи су мобилисани… Više »

Миле шумадинац
Gost
Миле шумадинац

Anonimni, изгледа да си мало
Anonimni, изгледа да си мало нервозан.

Anonimni
Gost
Anonimni

Nikad za prodati mrconegro
Nikad za prodati mrconegro,vazda za Srbiju

Anonimni
Gost
Anonimni

onda idi u srbiju pa tamo
onda idi u srbiju pa tamo zivi izrode

Anonimni
Gost
Anonimni

Crnogorska reprezentacija
Crnogorska reprezentacija igra katastrofalno i sva je sreća za Goru Crnu što ni ovi Rusi nisu neka ekipa.Nema šanse sa ovakvom igrom da se Gora Crna može plasirati ni na Balkansko prvenstvo,a kamoli na Evropsko.

Anonimni
Gost
Anonimni

Podukljice Niksicke,to je
Podukljice Niksicke,to je stara Hercegovina vazda bila,kakve vets imamo mi sa katunjanima

Anonimni
Gost
Anonimni

smrde smrdi svom svemiru
smrde smrdi svom svemiru

KRALJICA KRALJ
Gost
KRALJICA KRALJ

Niko ne pominje skandale rusa
Niko ne pominje skandale rusa danas u centru glavnog grada,kao i nacionalisticke povike sa njihovih tribina i pljuvanje?!!!
SELJACI RUSKI,DALEKO NAM KUCA OD VAS DABOGDA!

Anonimni
Gost
Anonimni

srbijancine nije ni cudo sto
srbijancine nije ni cudo sto vas citav svijet mrzi!
vise volite tudje zlo no svoje dobro!

Миле шумадинац
Gost
Миле шумадинац

То што ти неког мрзиш не
То што ти неког мрзиш не значи да га цео свет мрзи.

Миле шумадинац
Gost
Миле шумадинац

А лепо сам вам причао, јошА лепо сам вам причао, још после прошлонедељне утакмице са Партизаном да ће нешто да се деси јако лоше. Навијач дави играча Партизана, публика оће да коље Србе, бацају се бубрези на терен док полиција мирно посматра. Што би рекли, навадили се , па ево сад повредили голмана. Само да момак прође без последица. Шта… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

@Миле шумадинац, idi bre
@Миле шумадинац, idi bre riljaj gibanicu i kukaj o izgubljenom ZAUVIJEK Kosovu!

Anonimni
Gost
Anonimni

Svi vodeći regionalni i
Svi vodeći regionalni i svjetski mediji javili su i objavili su pod naslovom skandal u Crnoj Gori ili skandal u Podgorici o ovoj bruci i sramoti.Ako do sada nismo bili poznati,sada ćemo biti poznati po ovom divljaštvu.

call of duty
Gost
call of duty

Na Balkanu je svaka utakmica
Na Balkanu je svaka utakmica gradjanski rat.Sramota

Anonimni
Gost
Anonimni

Ruski i crbski Kastapsi
Ruski i crbski Kastapsi

Anonimni
Gost
Anonimni

Cujem da je Risto bacio cini
Cujem da je Risto bacio cini na ovu igru. Istina?

Anonimni
Gost
Anonimni

Berane navija za Moldaviju
Berane navija za Moldaviju

Boka
Gost
Boka

Garija Linekera kao
Garija Linekera kao osvjedočenohg fer-plej igrača bih ovlastio od Uefe da šamara vinovnike ovih incidenata …

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Juce bubrezi, hvatanja za
Juce bubrezi, hvatanja za glavu, danas baklje. Cojstvo i junastvo, nema sta.

Boka
Gost
Boka

nisu nije do političke
nisu nije do političke pripadnosti….ovo je naša svakodnevnakultura bilo kom jatu pripadali.

Dovlan
Gost
Dovlan

zasto Rusi misle da nekom
zasto Rusi misle da nekom smetaju srpske zastave

Boka
Gost
Boka

ovog u spuž 3 godine pa neće
ovog u spuž 3 godine pa neće bit više incidenata…i da se napravi njegovo preslišavanje na medijima https://vine.co/v/O32uqLYMg6X

serifK
Gost
serifK

Koga uhapsit sad kad Dzomic
Koga uhapsit sad kad Dzomic nije tu?

tipicno dukljanski, vazda vam je neko drugi kriv
Gost
tipicno dukljanski, vazda vam je neko drugi kriv

Nikad da se zapitate da nesto s vama nije u redu
Nikad da se zapitate da nesto s vama nije u redu

Mirko i Slavko
Gost
Mirko i Slavko

Da citiram ovu stranu:Da citiram ovu stranu: [Na tribini gdje su ruski navijači navijanje se “vodi” na našem jeziku, a istaknute su i nekolike zastave Srbije. [Sada pogrdna navijanja i sa tribine gdje su Rusi: “Ubij Šiptara”… [Na sjeveru veliki transparent “Samo hrabro”, a sada i sjajna koreografija, “Crnogorski lav napada ruskog medvjeda”. [Ruski navijači skandiraju “Srbija, Srbija“, kao i… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

SERBIANS BY RUSSIAN BROTHERS!
SERBIANS BY RUSSIAN BROTHERS! AND YOU WHO????

Anonimni
Gost
Anonimni

НАС И РУСА 300 МИЛИОНА
НАС И РУСА 300 МИЛИОНА

Hrvoje A.
Gost
Hrvoje A.

Crna Goro sve najbolje!
Crna Goro sve najbolje!

U aaaaa
Gost
U aaaaa

E za ovakvu cg neću nikad navijat
E za ovakvu cg neću nikad navijat

Anonimni
Gost
Anonimni

NATO IDIOT GAVE UP TORCH!
NATO IDIOT GAVE UP TORCH! SLAVS ARE INVINCIBLE!

crnogorac ne iz interesa
Gost
crnogorac ne iz interesa

bruka za sve pa i za britvu.
bruka za sve pa i za britvu.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

MEC SE NASTAVLJA , ALI
MEC SE NASTAVLJA , ALI SRAMOTA NAM OSTAJE !

crnogorac ne iz interesa
Gost
crnogorac ne iz interesa

sjetitese crnogorci koste i odakleste.
sjetitese crnogorci koste i odakleste.

Obrenovic
Gost
Obrenovic

Evo bas si me podsetio ko siEvo bas si me podsetio ko si i odakle si, jer si u pet reci napravio 4 gramaticke greske. Crnogorci se pise velikim slovom; “sjetitese” se pise sjetite se, dakle odvojeno. Isto vazi i za ko ste i odakle ste. Dakle, “knjige braco knjige a ne zvona i praporci”. Ali to u Crnoj Gori… Više »

Hahahahahah
Gost
Hahahahahah

Samo da pokazemo da I mi imamo nove topove!!!!
Samo da pokazemo da I mi imamo nove topove!!!!

Veliki covjek
Gost
Veliki covjek

Ljudi ovo nije cg, nema cg bez srba.
Ljudi ovo nije cg, nema cg bez srba.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ima li Srba na Kosovu?!
Ima li Srba na Kosovu?!

RAGNAR
Gost
RAGNAR

Sve je postalo politika, ovo
Sve je postalo politika, ovo je namjerno uradjeno i ko zna u kojoj kuhinji smisljeno, ko god da je ovo uradio ne zeli dobro Crnoj Gori, a sigurno nije ni huligan ni divljak nego nesto mnogo opasnije!

prava stvar
Gost
prava stvar

tako je RAGNAR , ovo je
tako je RAGNAR , ovo je opasno. Lako je pogodit odakle vjetar puva. MOMCI GLAVU GORE

albania
Gost
albania

Bravo MONTENEGRO! VIVA
Bravo MONTENEGRO! VIVA MONTENEGRO!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Типичный албанский пидор!
Типичный албанский пидор!

Anonimni
Gost
Anonimni

К комментарию выше!
К комментарию выше!

Anonimni
Gost
Anonimni

SUCK MEMBER!ALBANIA IS HOLE!
SUCK MEMBER!ALBANIA IS HOLE!

Mne
Gost
Mne

SRAMOTA, ALI SVE JE OVO
SRAMOTA, ALI SVE JE OVO REZULTAT DUGOGODISNJEG SVADJANJA, DJELJENJA I TROVANJA OD STRANE VLASTI.

JGQ[J
Gost
JGQ[J

VELIK UDARAC ZA CRNU GORU. DA
VELIK UDARAC ZA CRNU GORU. DA VIDIMO KO CE DA ODE U RUSIJU OD NAVIJACA. JUNACINE NASE.

Monarch Highlander
Gost
Monarch Highlander

Tako nesto moze rec samo neko
Tako nesto moze rec samo neko cije je sjeme zaista zlo i bolesno.

w/Nk
Gost
w/Nk

mi smo divljaci
mi smo divljaci

seriiiiih
Gost
seriiiiih

jee..i srb je .ii rus
jee..i srb je .ii rus

MARIJA PG
Gost
MARIJA PG

OVO JE SRAMOTA! STID ME JE
OVO JE SRAMOTA! STID ME JE DJE ZIVIM!

Anonimni
Gost
Anonimni

Tako je to kada se proda
Tako je to kada se proda vjera za večeru,pa od slavne Crne Gore zasnovane na čojstvu,srpstvu i pravoslavlju,postanemo montenegro ,unijati,prazne duše i bez srca.

Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Sramota ko navija za cg pa gadja brata rusa.
Sramota ko navija za cg pa gadja brata rusa.

Никшић Србија
Gost
Никшић Србија

Службено 3:0 за Русију и
Службено 3:0 за Русију и одузимање 3 бода миловој држави.

Niksic
Gost
Niksic

Duh junastva genija rada,
Duh junastva genija rada, krasili ti divno lice, istocnog mi kraja strazo, zdrav Niksicu perjanice! Kako moze Niksic biti u Srbiji nesrecnice ponizni. Drzava je nasa pa i Milova a ciji si ti kukala ti majka.

Veliki covjek
Gost
Veliki covjek

Ovo je režirano da bi ušli u nato
Ovo je režirano da bi ušli u nato

wertzuio
Gost
wertzuio

Ovako je i onaj brav pogodio
Ovako je i onaj brav pogodio kosarkasa Prištine u Nikšiću!!!Brave u torove,ma kojoj naciji pripadao.Zbog jedne budale ispaštaju svi

Anonimni
Gost
Anonimni

MARS u Srbiju i Rusku vukoje*
MARS u Srbiju i Rusku vukoje**u, sjeme vam zlo gonim!

Anonimni
Gost
Anonimni

Соси
Соси

Anonimni
Gost
Anonimni

GONI TI MAMU SVOJU
GONI TI MAMU SVOJU

Anonimni
Gost
Anonimni

BLIC zna čime je golman
BLIC zna čime je golman pogođen, a CDM ne zna!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Sramnijeg postupka u
Sramnijeg postupka u sramnijoj državi bilo nije.Treba zabraniti dukljanima da igraju bilo kakve utakmice,jer ovo je vrhunac divljaštva.

Anonimni
Gost
Anonimni

O cemu ti pricas ulizice
O cemu ti pricas ulizice srbijanska. Postupak je sraman ali tvoji mentori su ga toliko puta demostrirali.

onajtamo
Gost
onajtamo

Meni stvarno nije jasno,Meni stvarno nije jasno, kakvi to ljudi zive u nasoj zemlji. Kako je moguce, da su ljudi toliko primitivni? Toliko bolestni, da nista drugo ne znaju sem mrznju. silu, psovanje, dekritiranje i sve ostalo ruzno? Zar ti ljudi uopste ne misle na buducnost nase zemlje? Kakav nam je imidz u inostranstvu zbog ovoga? Zasto niko nista ne… Više »

Kongo
Gost
Kongo

Ovo je najljepsa zemlja saOvo je najljepsa zemlja sa najgorim ljudima na planeti. Ja kao veliki Crnogorac se stidim nocas zbog toga. Sto trecina moje zemlje mrzi svoju zemlju. A idiota koliko oces. Stidim se i zbog mojih mnogobrojnih prijatelja Rusa koji vole ovu zemlju. Stidim se sto moj brat od strica navija nocas za Rusiju protiv svoje zemlje. Stidim… Više »

Obilica Poljana
Gost
Obilica Poljana

Svak je rođen da po jednom
Svak je rođen da po jednom umre,
čast i bruka žive dovijeka.

NIS
Gost
NIS

Ovo je pocelo jos u Bazelu
Ovo je pocelo jos u Bazelu kada su Varvari vrijedjali Federera. Sramota nas je bilo toga dana. Mi smo 90-tih Crnu Goru zamisljali drugacije. Nazalost, dosli su neki noio nazovi Crnogorci, da pokazu da smo isti kao i nase komsije.

Anonimni
Gost
Anonimni

drugi put policija ispred
drugi put policija ispred nasih…ovo je stvarno sramota…

Kortez
Gost
Kortez

Jedna baklja, jedan headshot.
Jedna baklja, jedan headshot. Kakav baksuz necivilizovani.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Sad moze biti jasno zasto je
Sad moze biti jasno zasto je ubijeno mece i masakrirano u Podgorici i ostavljeno na trotoaru , to je sigurno bila poruka Rusima jer simbol im je medvjed . Bolesnih ljudi na pretek kod nas , sramota da se ovako brukamo .

Anonimni
Gost
Anonimni

Sramno dukljani i
Sramno dukljani i montenegrini.Ovo mogu samo da urade dukljanski fanatici.Živjela Rusija.

Anonimni
Gost
Anonimni

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ! GREAT RUSSIA!
ВЕЛИКАЯ РОССИЯ! GREAT RUSSIA!!!

MilosPGCG
Gost
MilosPGCG

seljacine podgoricke ! pih
seljacine podgoricke ! pih bruko od drzave ! nigdje u svijet ovo nema treba zabranit seljacinama na stadion fuj !

hgoie
Gost
hgoie

STOKA NAM DOCEKUJE GOSTA A
STOKA NAM DOCEKUJE GOSTA A GOVEDA NAS PRESTAVLJAJU PO SVETU. POSLEDICA JE STO COBANI VODE DRZAVU.

Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Neki turcin ga pogodio da nam naruši odnose sa Rusima
Neki turcin ga pogodio da nam naruši odnose sa Rusima

Anonimni
Gost
Anonimni

Nije ovo mrconegro…ostalo
Nije ovo mrconegro…ostalo znate SRBIJAAAAA breeeee,……

... do Tokija
Gost
... do Tokija

Zato cijeli svijet mrzi
Zato cijeli svijet mrzi Srbiju! Samo zive od tudje nesrece.

Anonimni
Gost
Anonimni

Не говори за всех, сербы наши
Не говори за всех, сербы наши друзья! А не подстилки американские! Идиото

Anonimno
Gost
Anonimno

Izgleda da ce pobijediti
Izgleda da ce pobijediti Rusija za zelenim stolom. Ako i treba!

Anonimni
Gost
Anonimni

Uaaaaaaa dukljani prodati
Uaaaaaaa dukljani prodati

Anonimni
Gost
Anonimni

Идиоты
Идиоты

Anonimni
Gost
Anonimni

Seljačino!
Seljačino!

Beranac
Gost
Beranac

Tako vam je kad su vam turci iz petnjice najvatreniji navijači
Tako vam je kad su vam turci iz petnjice najvatreniji navijači

Anonimni
Gost
Anonimni

Da ti nijesi bolji od njih
Da ti nijesi bolji od njih sovinisto, koji su to tvoji ljudski kvaliteti! Sram te bilo sovinisto!

Anonimni
Gost
Anonimni

Ублюдки!!!
Ублюдки!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

kakvi balvani pa odrao bih
kakvi balvani pa odrao bih ovog morona od batina..

Anonimni
Gost
Anonimni

Da mi je da ove dobijemo, ka’
Da mi je da ove dobijemo, ka’ da bih se ponovo rodila

Monarch Highlander
Gost
Monarch Highlander

Ovo je bruka,sramota.Jos
Ovo je bruka,sramota.Jos pocet skandirat ubij Rusa i sve su divljaci napravili protiv svoje zemlje.

JQG[J[
Gost
JQG[J[

KAKO SU ORGANI PROCIJENILI
KAKO SU ORGANI PROCIJENILI UTAKMICU VISOKOG RIZIKA. MINISTAR MOZE DA SE UFATI ZA ORGAN JER JE IZGLEDA SA NJIM PRAVIO PRIPREME ZA UTAKMICU VISOKOG RIZIKA

Milla
Gost
Milla

PIH BRUKO OD CRNE GORE !
PIH BRUKO OD CRNE GORE ! SELJACINE PODGORICKE , JEDNU UTAKMICU NORMALNU NEMOZETE IMAT ! NIKAD NECETE NIDJE U SVIJET USPIJETI ! SELJACI PIH GADOSTI ! Inace sam PODGORICANKA STIDIM SE !

Eto toliko
Gost
Eto toliko

Jedino čega se možeš stidjeti
Jedino čega se možeš stidjeti su način tvog razmišljanja i nepismenost. Radi jedne osobe pljuješ mjesto na kom sjediš.

jeste
Gost
jeste

neandertalci
neandertalci

Anonimni
Gost
Anonimni

Onoga k je bacio ovu baklju
Onoga k je bacio ovu baklju treba protjerati zauvjek iz Crne Gore. Ako je naš državljanin onda u neku afričku državu pa neka de gađa sa majmunima u prašumi. Sram da ga bude dovjeka!

NLL
Gost
NLL

Ovo se jednom moralo desiti.
Ovo se jednom moralo desiti. Svake nedjelje u nasoj ligi imamo ovakve i slicne stvari.

Anonimni
Gost
Anonimni

Чмошники вы
Чмошники вы

Monarch Highlander
Gost
Monarch Highlander

Odmah pocinje sa divljastvom
Odmah pocinje sa divljastvom.Sramota.Bruka.2

Bacuska
Gost
Bacuska

0:5 Rusi
0:5 Rusi

Anonimni
Gost
Anonimni

REALNO grupa je bezvezna, ako
REALNO grupa je bezvezna, ako sad ne učine nešto neće nikad.

Send this to a friend