Fudbal

VIDEO: Tuča odložila početak “vječitog” derbija

Srpski mediji prenose da su navijači sa južne tribine krenuli su preko istoka ka dijelu gdje se nalaze najvatrenije pristalice Crvene zvezde.

Nakon toga uslijedila je tuča navijača crveno-bijelih sa pripadnicima Žandermerije.

Kada su krenuli incidenti, ekipe su izašle na teren, ali je sudija Milorad Mažić odlučio da fudbalere povuče u svlačionicu i sada se čeka odluka da li će se igrati 148. vječiti derbi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

bolesnici neiživljeni ne
bolesnici neiživljeni ne dolaze zbog fudbala nego da izazivaju tuče…svaka čast neka su napustili igrači i sudije teren tako ih treba …….

Boka
Gost
Boka

vidim skupili se neke face u
vidim skupili se neke face u kafiće da gledaju derbi.Jadnici.Čimese oni zanimaju.

senegal
Gost
senegal

odje delije nisu nista krive,odje delije nisu nista krive, cak su u pravu sto su napali glupe pandure, i neka su ! …. tacno kao da su trazili incident da se prekine utakmica, pred svaki derbi se sprema veliko obezbjedjenje i zna se da je utakmica visokog rizika logicno…. e i kako to glupi idijoti od pandura da su vam… Više »

Neko
Gost
Neko

Kakva sam ja budala otrovana
Kakva sam ja budala otrovana mrznjom qq mene.

Obala Slonovace
Gost
Obala Slonovace

Senegal, ne budi toliko
Senegal, ne budi toliko transparentan. Ti imas nerasciscenih racuna sa Partizanavcima, ostavi se nas i obracunavaj se sa njima…

Neko
Gost
Neko

Ovo mora da su navijači Crne
Ovo mora da su navijači Crne Gore napravili, jer svi smo svjedoci kako su nas osuđivali navijači iz Srbije zbog incidenta na utakmici sa Rusijom i utakmici između KK Budućnosti i KKCZ, tako da nema šanse da se oni ovako ponašaju, ili da ovako nešto naprave kad igra njihov tim ili reprezentacija.
E VIVA!!!

Neki
Gost
Neki

između KK Budućnosti i KK
između KK Budućnosti i KK Partizana (oprostite na grešci)

bu2nin
Gost
bu2nin

stoka,ne znam sto bih jos
stoka,ne znam sto bih jos dodao,treba im zabranit takmicenje,bakljada i to kakva,pirotehnika pa dje ovo jos ima ,kaznjavaju ih i opet iste scene,treba zesce kazne definitivno…

Send this to a friend