Košarka

Džening u spektakularnoj završnici održao Efes u igri, Olimpijakos poveo 2:1

Efes je protiv Reala u četvrtu četvrtinu ušao sa deset poena prednosti, a posljednju dionicu otvorio je trojkom. Ipak, Real se nije predavao, ušli su Madriđani u seriju i uspjeli su da izbore neizvjesnu završnicu.

Na sedam sekundi prije kraja Kerol je pogodio sjajnu trojku za 72:72. Ipak, u narednom napadu Drejper je odlično povukao, zatim dodao do usamljenog Dženinga, koji je bio precizan za tri za veliko slavlje domaće ekipe.

Upravo Džening je bio najefikasniji sa 21 poenom, a odličan je bio Krstić sa 17 poena. U poraženom timu istakao se Rodriges sa 17 poena. Četvrti meč takođe se igra na terenu Efesa za dva dana.

Olimpijakos je na svom terenu savladao Barselonu i poveo u seriji 2:1. Grčka ekipa je bila bolja tokom većeg dijela susreta, ali se zakuvalo u finišu.

Barsa je prišla na 72:71, ali je Printezis bio precizan sa linije za slobodna bacanja za pobjedu grčke ekipe. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Printezis sa 19 poena, dok je u Barseloni Navaro postigao 14 poena. Olimpijakos ima meč loptu za dva dana takođe pred svojim navijačima.

Send this to a friend