Košarka

Jovoviću krive sudije za debakl

Budućnost je doživjela debakl u Zagrebu, poražena je sa 28 razlike (85:57) u trećem meču polufinalne serije.

Jovović je nakon meča rekao da razlika uopšte nije bitna te da je u nedjelju veče novi meč.

– U najavi smo rekli da će utakmica biti tvrda i teška. Susret je riješen u drugom poluvremenu kad nijesmo uspjeli ubaciti neke otvorene šuteve da zadržimo ritam igre. Nakon toga se protivnik odvojio na razliku koja mu je garantovala ubjedljivu pobjedu. U drugom poluvremenu vidi se da su sudije podlegle pritisku i sudili su gdje se igralo bez kontakta. Cedevita je ujedno imala 17 skokova više. Njihovi centri su igrali jako kvalitetno. Barać nas je sa šutevima sa poludistance dosta poremetio, a Marko Tomas je u momentima kad se pravila neka razlika bio konzistentan u šutevima. Sigurno da imamo kapacitet da se adaptiramo na sve probleme i sigurno da je sjutra novi meč. Rezultat u principu nije bitan. Je li jedan razlike ili 50 razlike uopšte u plej-of serijama nije bitno – rekao je Jovović.

Darko Planinić je istakao da je Cedevita iskoristila greške Budućnosti te da je zasluženo slavila.

– Čestitke Cedeviti na pobjedi. Utakmicu smo otvorili kako smo priželjkivali. Imali smo 14 razlike, ali nakon toga smo stali. Cedevita je iskoristila naše greške i došla do rezultata kakav je. No, sjutra je nova utakmica. Ponovo je 0:0 i mi imamo snage i vjere u sebe da dođemo do pobjede. U svaku utakmicu ulazimo maksimalno jako, no danas nije nas išlo drugo poluvrijeme i zato je takav rezultat – rekao je Planinić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

pa što su ti sudije krive
pa što su ti sudije krive?zašto budućnosti prednost od 20 poena nikad ne garantuje pobjedu?igrajte bre,oću da gledam reala i barsu i laboral i milano i olimpijakos iduće godine u sportski

Anonimni
Gost
Anonimni

Pravo pitanje je sta se
Pravo pitanje je sta se desilo?Ili ova ekipa ima psiholoski problem ili mozda hoce petu utakmicu…?

Anonimni
Gost
Anonimni

Odavno ja govorim da
Odavno ja govorim da Budućnost nema trenera !

mile
Gost
mile

“Konzistentan u sutevima”.
“Konzistentan u sutevima”. Kakav strucnjak. Cuvajte da nam ga ne otme Real!

Andro
Gost
Andro

Budućnost je u prvoj
Budućnost je u prvoj četvrtini dala 29 koševa. U ostale tri četvrtine zajedno dali su ukupno 28 koševa.To Jovoviću analiziraj.

Send this to a friend