Košarka

Pavlović: Teško mi je pao poraz od Budućnosti, uvrede su me motivisale

Crno-bijeli su izgubili u “Morači”, pa će sa četvrtog mjesta u doigravanje za plasman u finale i mjesto u Evroligi, a iskusnog košarkaša nisu iznenadile uvrede sa tribina dvorane u Podgorici.

“Bilo je i očekivano, Budućnosti je utakmica bila isto važna kao i nama. To je do navijača, ali na mene uopšte nije uticalo jer su me samo još više motivisali, ako je to bilo moguće. Jedino mi je teško palo što smo izgubili. Situacija je napetija što je važnija utakmica. Ali, kroz to se normalno prolazi, kao i kroz svaku drugu tešku situaciju. Nijedan igrač ne smije da se opterećuje i izgori, jer tada se utakmica gubi. Mi nismo izgoreli protiv Budućnosti, ali smo iz više razloga izgubili”, kazao je Pavlović za “Sportski žurnal”.

Partizan će u polufinalu plej ofa ABA lige igrati protiv Crvene zvezde, koja je osvojila prvo mjesto pred doigravanje.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mijo
Gost
mijo

tuzni sirak bez idje ikoga
tuzni sirak bez idje ikoga tako ti je kada vise volis tudje a ne svoje

riki hikmen
Gost
riki hikmen

hahahahha samo gledamhahahahha samo gledam komentare vas paćenika što ništa u životu niste uradili i ljubomorni ste na sašu koji može da vas kupi ..jadno je to,i žalosno što nemate svoje živote…ovo je vrhunski sportista koji je sve u životu postigao,uspio u životu,a vi možete da ga pljujete iz te rupe od grada zvane podgorica…ali dobro makar ste zabavni neko… Više »

17 Podgorica
Gost
17 Podgorica

Milo mi je da ti je crkla
Milo mi je da ti je crkla krava 😀

mok
Gost
mok

ovaj sledeci ce jos teze da ti padne.ZVEZDA SAMPION
ovaj sledeci ce jos teze da ti padne.ZVEZDA SAMPION

Nemanja, Bar
Gost
Nemanja, Bar

Prezren kod kuce, moze li
Prezren kod kuce, moze li biti gore od toga!?

Send this to a friend