Košarka

Todorić zgrožen: U “Morači“ navijači bacali bubrege na teren

Todorić tvrdi da su domaći navijači u jednom trenutku bacili na teren desetak bubrega.

On je dodao da to nije vidio ni u najcrnjim filmovima te da je izostala konkretnija reakcija službenih lica.

– Ne znam koja je životinja stradala za takve “potrebe”, nijesam stručnjak za biologiju, ali nijedan cilj, čak ni tako veliki ulog, kao što je bio slučaj u našem meču, ne može i ne smije da ima takvo opravdanje. Ta masa koja je iz daljine ličila na gomilu gume, uklonjena je, ali je izostala konkretnija reakcija službenih lica, osim onog uobičajenog upozorenja o sportskom navijanju, nebacanju predmeta… Sve može da prođe, iako nije u redu, ali bubrezi, to je stvarno bilo previše. Nažalost, nije i jedino – rekao je Todorić za Večernje novosti.

Todorić je još istakao da je razočaran suđenjem te da je trojka Rejnoldsa u samom finišu bila neregularna, jer je Planinić dirao mrežicu.

Budućnost je slavila sa 85:79 i tako zauzela drugu poziciju na tabeli ABA lige, pa će u plej-ofu igrati protiv Cedevite, dok će se Partizan za Evroligu boriti protiv najvećeg rivala, Crvene zvezde.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Миле шумадинац
Gost
Миле шумадинац

Од следеће сезоне нема више
Од следеће сезоне нема више заједничке лиге, ато значи да нема ни ширења мржње ни са једне стране. Убедљиво најисправнија одлука.
https://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/269817/Blic-saznaje-Srpski-prvak-ide-u-Evroligu-vicesampion-u-kvalifikacije

o nee
Gost
o nee

kme kme kme inace navijaci
kme kme kme inace navijaci partizana srbende stare su poznati po korektnom navijanju ….

Steamroller
Gost
Steamroller

Vidim da ovdje ima masu onih
Vidim da ovdje ima masu onih koji odobravaju sprdanje sa nečijom bolešću.

Anonimni
Gost
Anonimni

Najbolje bi bilo da više ne
Najbolje bi bilo da više ne igraju istu ligu, i neće biti problema

podgoricki
Gost
podgoricki

kakav je ovaj mali smeker sakakav je ovaj mali smeker sa kosicom..kako su se m..a pustila u prvom redu..tatice iz dps-a nabavile karte, pa se djecica malo provode..i on i njegova “zaj….a” ekipa..opasni su to momci, srcani..sreca njihova da su u dvorani bili, e bi ih onaj brat kosarkas pospremio, groma ne bi culi! kako mu ona rukica polece kad… Više »

pg
Gost
pg

Bubreg bacili varvari a srce
Bubreg bacili varvari a srce ostavili kosarkasi sad palcite kolikom hocete
Kolko ispada naprave grobari u Beogradu pa Vujosevic i svi odusevljeni.
Nadam se da cfe ih i Dejo sa Zvijezdom zgazit.

BUDUCNOST

aba
Gost
aba

@sramno, sta bi bilo??
@sramno, sta bi bilo?? Izbacili bi partizan iz takmicenja i poklonili pobjedu Buducnosti? Daj covjece o cemu pricas, dodirnuo je lika i odmah se povukao i ovaj njega gurnuo i trazio tucu ali je navijac iskulirao.. Grobari su prije koju godinu jurili kosarkase Buducnosti po terenu, ovi su jedva zivu glavu izvukli i pobjegli u tunel

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Cedevita samo..:))))
Cedevita samo..:))))

Anonimni
Gost
Anonimni

@nema veze sto su bacali
@nema veze sto su bacali djelove zivotinja u pioniru i areni – pa ako je tebi to normalno onda nisi mnogo bolji. bas su ti pametni idoli. to je u stilu kad oni mogu da budu maloumnici sto ne bismo i mi.

pg
Gost
pg

Nema veze sto su oni bacali
Nema veze sto su oni bacali djelove zivotinja u pionir i arenu.. Ali kad ovi nasi slicno urade onda se zgroze.. Kako su licemjerni pa to je cudo.. Jos ne mogu da se pomire sa porazom

bljak
Gost
bljak

Todoric stari licemjer,aTodoric stari licemjer,a navijaci Zvezde bacali papke u Areni,nije bas da je presedan,na stranu to.Ne znam sto je poenta sa bubrezima,ako je iz niskih pobuda,za svaku osudu,bukvalno za Dobrotu ili je i tamo blago dje bi ih trebalo poslat.Zapeli su za trojku i diranje mrezice,pa eto i da nije regularna opet 6 razlike,znaci 3.U posledjnih 5minuta Buducnosti sudjene… Više »

dadjo
Gost
dadjo

Ovo sto veli ovaj Todoric,ako
Ovo sto veli ovaj Todoric,ako je tacno,nije lijepo ni kome je upuceno,ni ko je bubrezni bolesnik,za svaku je osudu,ali ja pitam gospodina Todorica dali je razocaran ponasanjem Beogradske publike i huligana kad igraju Buducnost i C G reprezentacija i uvreda na racun cijele Crne Gore.

sramno
Gost
sramno

sta mislite da je recimosta mislite da je recimo sehovica ili rejnoldsa u prepunom pioniru uhvatio za glavu navijac partizana i da mu se buka? kako bi to izgledalo? ili da je igoru jovovicu ne bilo primijenjeno zbog bolesti od raka bubrega grobari da gadjali svinjskim bubregom? pa to je stoka nad stokom!!! zar takav stvor postoji?? a policija naravno… Više »

Toni
Gost
Toni

Ima li išta lakše nego
Ima li išta lakše nego kaziniti ovoga što je davio igrača Partizana. Evo mu slika bolja nego na ličnoj karti.

Anonimni
Gost
Anonimni

On je bio navijac gostujuceg
On je bio navijac gostujuceg kluba. I prijateljski je pomilovao po glavi tog igraca. Sto ovaj nije ispravno shvatio…

Anonimni
Gost
Anonimni

Bolesnici! Ali ne bubrezni
Bolesnici! Ali ne bubrezni nego mentalni. A onaj Planinic kao da je bio placen od strane Partizana! Onako da promasuje slobodna bacanja, onako bezveze da pravi namjerni faul, i da se u kljucnom trenutku hvata za mrezicu kada trojka Rejnoldsa ide u kos, pa to moze neko ko namjerno na stetu svog tima radi.

kk
Gost
kk

izgubili…….i ………
izgubili…….i ………

Send this to a friend