Košarka

Vučević: Igraću ponovo za Crnu Goru, Srbija ima kvalitet za medalju na EP!

Zbog nesuglasica sa bivšim selektorom NBA as nije bio u selekciji, koja se na kraju nije plasirala na Evropsko prvenstvo.

“Svi znaju razlog zbog kojeg nisam igrao. Uvijek sam raspoložen da igram za reprezentaciju i čim bude neko okupljanje, naravno da ću se odazvati pozivu. Nažalost, mi ovog ljeta nemamo obaveze jer se prošle godine nismo kvalifikovali“”, kazao je Vučević za B92.

On je istakao i da selekcija Srbije sa Aleksandrom Đorđevićem na čelu ima odlične šanse za visok plasman na Eurobasketu ove godine.

“Na EP će biti jaka konkurencija jer je ogroman ulog – odlazak na Olimpijske igre i zato vjerujem da će sve reprezentacije doći u najjačem sastavu. Ipak, ako i na EP Srbija ponovi igru od prošlog ljeta, mislim da malo ko može da im se suprotstavi. Naravno, ima još jakih ekipa poput Španije i Francuske, oni su favoriti, i zato ne bi trebalo stvarati pritisak, ali ponavljam, Srbija ima kvalitet za medalju“”, istakao je Nikola Vučević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boka
Gost
Boka

Zaboravljate da je učinak
Zaboravljate da je učinak Lukin bio 100 posto a kad su trebale da dodju perjanice zabili su mu nož u ledja.Jedino da udje na teren.

Anonimni
Gost
Anonimni

Naravno da Srbiju mora
Naravno da Srbiju mora spomenuti, dje nju da ne spomene

Anonimni
Gost
Anonimni

Nije odje rijec o Luki kao
Nije odje rijec o Luki kao igracu, nego kao treneru. Nikoli bi bilo mjesto u timu bivse Jugoslavije, sjajan je centar.

Boka
Gost
Boka

Luka Pavićević je osvojio što
Luka Pavićević je osvojio što ovaj neće nikad….može samo da skuplja dobre učinke u porazu svoje ekipe.

vidovnjaku
Gost
vidovnjaku

ne dipr.
ne d..r.

Anonimni
Gost
Anonimni

Svaka tebi cast majstore!!!
Svaka tebi cast majstore!!! Vijeme je majstorsko reseto, ti na all stars, a on u Iran, jedino sto izgubismo par medalja :-(((

Send this to a friend