Košarka

Vujošević u elementu: Sudije se igraju sa sudbinom drugih ljudi, ali bogami i sa svojom

Vujošević je rekao da je Zvezda igrala prljavo u trećem meču, ali da su joj to dozvolile sudije koje su naklonjene “crveno bijelima”.

– Suđenje je posebno poglavlje. Boban Marjanović se udara po koljenima kažu ljudi iz Zvezde prije najave duela, a niko ne komentariše udaranje Milutinova od strane Blažića. Da se bar izvinio. Delegirani su za utakmicu Belošević i Radić koji su naklonjeni Zvezdi. Zvezda ima dobru logistiku i svim silama se bori da ostane u Evroligi. Vidjeli ste kakvi su prekršaji svirani sa jedne i sa druge strane. Sudije se igraju sa sudbinom drugih ljudi, ali bogami i sa svojom – rekao je Vujošević.

Trener Partizana je dodao da njegova ekipa može do preokreta, ali samo ako suđenje bude fer i korektno.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grobar
Gost
Grobar

Na moju veliku žalost
Na moju veliku žalost,Partizan bio očajan.Zvezda nas je nadigrala a pogotovo su bili bolji u skoku.Nadam se večeras pobjedi i finalu protiv Budućnosti!

dzigibau
Gost
dzigibau

poruka za vujosevica i sve
poruka za vujosevica i sve grobare, nema potrebe vise da dajete izjave, da drzite konferencije za stampu, nego lijepo potpisete ugovor za novinarima i medijima kad god izgubite da objave da su `krive sudije` … hahahahah e pa svasta…. jel moguce da ovo coek izjavljuje …. o qq

Uros 2
Gost
Uros 2

kao navijac zvezde objektivno
kao navijac zvezde objektivno sudije vise bile na strani partizana

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovaj covjek je zastidje za
Ovaj covjek je zastidje za sport i treba ga poslati na lijecenje.

Send this to a friend