Košarka

Zvezda nadigrala Partizan i povela 2:1!

Zvezda je bila mnogo bolja od Partizana. Imala je Zvezda odgovor na svaku odbranu Partizana. Kod udvajanja Marjanovića sjajno su Radonjićevi izabranici rješavali situacije, ni zona nije dala rezultate, tako da je Radonjić u potpunosti nadmudrio Vujoševića.

Bilo je padova u igri Zvezde, u posljednjoj četvrtini Partizan je prišao na pola koša, ali je Kalinić pogodio trojku i nakon toga Zvezda je lako privela meč kraju.

I u trećem duelu skok je odlučio, ali za razliku od drugog duela Zvezda je bila sjajna u tom segmentu u napadu, posebno je briljirao Mitrović, koji je zabilježio sedam ofanzivnih skokova.

Najefikasniji u pobjedi Zvezde bio je sjajni Kalinić sa 25 poena, dok je Dženkins postigao tri poena manje. U poraženoj ekipi Milosavljević je upisao sjajna 23 poena.

Pavlović je meč završio samo sa tri poena, ali pričaće se ovih dana o njegovom potezu iz treće četvrtine, kada je šakom udario Lazića, koji ga je fantastično čuvao. Taj potez Pavlovića možete pogledati OVDJE.

U nedjelju veče igra se četvrti meč, takođe pred navijačima Partizana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niksic
Gost
Niksic

Jaooo,koju cemo petorku da
Jaooo,koju cemo petorku da imamo na evropsko,pa sve je smijesno,ima da gazimo sve! Teodosic,Bogdanovic,Bjelica,Kalinic,Marjanovic !!!

Basketas
Gost
Basketas

Kako se bori onaj covjek
Kako se bori onaj covjek Kalinic. Evo ja ti kao bivsi sportista iskazujem veliko divljenje za to tvoje lavlje srce. Svaka ti cast junacino Kalinicu! Respect!

benDzin
Gost
benDzin

Zvezdaaa ooooooo !!! dje ste
Zvezdaaa ooooooo !!! dje ste grobari !? kakvo je ovo navijanje? najvise se cula skripa patika po terenu …. nego da cujem sta je i ko je kriv za poraz nocas !? dal su oblaci, dal su sudije, ili mozda cak raspored planeta !?

Send this to a friend