Ostali sportovi

Ranko Helc pobjednik turnira u golfu

Više od četrdeset golfera, podijeljenih na osnovu igračkog HCP-a u tri kategorije (A, B i C), otvorili su sezonu jakih golferskih turnira ovog prestižnog beogradskog kluba. 

Najbolji među njima, sa ukupnim rezultatom, bio je Ranko Helc, koji je kao nagradu dobio all inclusive romantični vikend za dvoje u hotelu Regent Porto Montenegro luksuznoj rezidenciji Porto Montenegro, i avio karte Beograd – Tivat – Beograd. 

U B kategoriji, koja po pravilu okuplja najveći broj golfera, dominirao je Aleksandar Milovanović, nakon koga su se našli Darko Jovanović i Ivica Suturović. 

Biljana Dedijer došla je do prve pobjede u C kategoriji. Ona je pobjedila Vladimira Milićevića i Momira Vickovića, koji se našao na trećem mjestu. Inače, dvanaestogodišnji Vicković iz Crne Gore bio je najmlađi član ovog turnira.

Golf klub Beograd ove sezone oficijelni je partner projekta Porto Montenegro, pa će svi golferi iz Beograda koji su članovi kluba, u luksuznim prostorijama kluba koje su namijenjene za brifinge, odmor i sastanke, imati priliku da se bolje upoznaju sa ovogodišnjom ponudom tivatske marine i naselja, hotela Regent i novom šoping selekcijom.

 

Send this to a friend