Ostali sportovi

VIDEO: Legendarni plivač otkrio: Čavić je pobijedio Felpsa u Pekingu

U čuvenom finalu Felps je bio brži od Čavića za stotinku. Omega, kompanija koja je bila zadužena za mjerenje vremena, godinu dana kasnije saopštila je da je Čavić prvi dotakao taster, ali da je Felps uradio to snažnije te je njegov udarac registrovan kao prvi.

Amerikanac Mark Špic otkrio je da je dobio poruku od Omege u kojoj je pisalo da je srpski plivač trebalo da dobije zlatnu medalju.

– Dobio sam poruku od Omege u kojoj piše da je Felps izgubio tu trku. Ako su oni bili zvanični mjerač vremena, zašto to nije bilo poznato odmah poslije trke. Ne vjerujem da je Felps dobio tu trku, ali je i dalje najbolji plivač na svijetu, sa ili bez te medalje – rekao je Špic.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

to sam ja znao Mark Špicuto sam ja znao Mark Špicu odmah posle pogledanog snimka usporenog u stotinjki. Znalo se i prije Pekinga po najavama da Felps mora uzeti sve medalje pa makar na silu, šta da se radi to su Ameri, ne vrši se doping kontrola nad njima i to je to. Bitno je da Felps ima veliku mrlja… Više »

Tihomir
Gost
Tihomir

Mark Špic govori istinu.Čavić
Mark Špic govori istinu.Čavić je bio prvi!

Boka
Gost
Boka

Vidi se da Čavić očajnički
Vidi se da Čavić očajnički manjom progresijom traži kontakt jer je iscrpljen a Felps većom brzinom i snagom udara.Felps je ipak bolji plivač i sve ove trke su mu neka igrarija.Ima snage ko konj i samo je pitanje kako će što odradit.Treba da ima agendu obavljanja poslova i doziranja.Zato i dilema ponekad kao ova.

Jokan
Gost
Jokan

Umjesto Špica, Omaga bi o o
Umjesto Špica, Omaga bi o o tome trebala da obvijesti Felpsa!

Anonimni
Gost
Anonimni

Koja nepravda covjece. 3,14!
Koja nepravda covjece. 3,14!

Send this to a friend