Rukomet

Budućnost četvrta u Budimpešti

Emotivni poraz od Đera uticao je na Budućnost da ne bude na nivou ni u meču sa Vardarom. Podgoričanke su imale dobrih momenata, ali odbrana nije bila ni blizu očekivanog nivoa što pokazuje i 30 primljenih golova.

Vardar je bolje otvorio meč, poveo 5:1 i dugo održavao visoku prednost. Ipak Budućnost je u finišu poluvremena odigrala mnogo bolje i serijom 3:0 na samom kraju stigla je do dva gola prednosti na odlasku na odmor, 16:14.

Start drugog poluvremena donio je tri vezana gola Makedonki i preokret, ali je baš nakon toga Budućnost odigrala najboljih sedam-osam minuta na meču. Odbrana se skupila, napad je bio na nivou, pa je serijom 6:1 stvorena maksimalna prednost od četiri gola, 22:18. Vardar je međutim bio koncentrisaniji, odmorniji i tim koji je više želio pobjedu. U 56. minutu vratio je prednost na svoju stranu i na kraju stigao do pobjede.

U našem timu osam golova Neagu, pet Bulatović po četiri Raičević i Mehmedović. Na drugoj strani 14 odbrana sjajne Leino, sedam golova Penezić, šest Radičević.
U finalu od 17:45h sastaju se Đer i Bukurešt.

Send this to a friend