Rukomet

Dragan Adžić pozvao tri debitantkinje za EHF sedmicu

Na spisku je 17 rukometašica, među kojima su i tri debitanta. Prvi put pozvana je golman Larvika Alma Hasanić, kao i bivše juniorske reprezentativke – srednji bek Lublina, Sonja Premović i pivot Debrecina, Bobana Klikovac.

Na spisku su:

golmani – Sonja Barjaktarović (Rostov), Marina Rajčić (Budućnost) i Alma Hasanić (Larvik)

lijeva krila – Majda Mehmedović (Budućnost), Biljana Pavićević (Budućnost) i Olivera Vukčević (Mec), 

bekovi – Milena Knežević (Budućnost), Marija Jovanović (Isi Pariz), Jelena Despotović (Budućnost), Anđela Bulatović (Rostov), Katarina Bulatović (Budućnost), Andrea Klikovac (Vardar) i Sanja Premović (Lubin).

desna krila – Jovanka Radičević (Vardar) i Radmila Petrović (Budućnost)

pivoti – Sara Vukčević (Erd) i Bobana Klikovac (Debrecin).

Okupljanje reprezentativki na programu je 17. marta u dvorani Morača (17 sati).

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vardar
Gost
vardar

Masune aj valjaj bocu bezMasune aj valjaj bocu bez svakog. Nece je zvati dok god svoj kvalitet dokazuje preko medija a ne na terenu. Vise su ove godine u LS odigrale i Ramusovic i Bulatovic mala nego samoreklamirana Grbicka. A inace Malovic Jaukovic Ramusovic Rajkovic Agovic pa tek onda krila. A obzirom koliko godina je Majdi i Bilji bojim se… Više »

Masjun
Gost
Masjun

Grbićka treba da igra, zatoGrbićka treba da igra, zato što bi u reprezentaciji trebalo da igraju najbolje na toj poziciji, nezavisno od tima za koji igraju i nezavisno od istorijata njihovih relacija sa upravom Budućnosti! Nije reprezentacija ničija privatna prćija. Ako jer cijene u Vardaru i stavljaju sa 18 godina u seniorski tim u Ligu šampiona, u čemu je problem,… Više »

vucevic
Gost
vucevic

Posto je Pavicevicka strasna
Posto je Pavicevicka strasna igracica pa je nmg zvat bar na prijateljske meceva! Boskovic je idioot!!

ASDF
Gost
ASDF

@Mjolnir Olivera Vukcevic@Mjolnir Olivera Vukcevic igra za Metz i ako si pratio igra skoro svaku utakmicu po minimum 45 minuta pored jedne Badoin. Ali saglasan sam svakako da nece ni ona mnogo igrati. Nego, bojim se da je Grbic onim potezom da predje u Vardar u inat, sama sebi zatvorila vrata reprezentacije. Evo vidjecemo oce li je Maja pozvati da… Više »

Mjolnir
Gost
Mjolnir

@ASDF Samo kod nas igracica
@ASDF Samo kod nas igracica koja je bila u idealni tim svetskog prvenstva ne dobija poziv i to za prijateljske utakmice.
Nece ni Olivera Vukcevic mnogo igrat pa je pozvana.

Send this to a friend