Rukomet

“Lavovi” i dalje bez Simića: Nisam našao zajednički jezik sa selektorom

Jedan od najboljih golmana Starog kontinenta nije našao zajednički jezik sa iskusnim stručnjakom.

“Dobio sam poziv van glavnog spiska za ove pripreme. Tražio sam da selektor Obradović lično priča sa mnom jer mi je poziv uručio Petar Kapisoda. Nedugo zatim selektor me pozvao.

Imao sam mnoga pitanja jer me je poziv zatekao nespremnog iz razloga jer me nije bilo na prvobitnom spisku i mog “posta” koji traje preko dvije godine. Nismo našli zajednički jezik i nažalost neću se sada vratiti u reprezentaciju. Sve najbolje želim momcima, da se bore kao dosad, a ja sam spreman da se u budućnosti pod nekim drugim okolnostima priključim nacionalnom timu”, rekao je Simić za CdM.

Crna Gora će tako u mečevima sa Švedskom i Rusijom biti bez odličnog golmana, a za mjesta među stativama konkurisaće iskusni Rade Mijatović i Mile Mijušković.

“Lavovi” će 3. novembra gostovati u Skandinaviji, dok će tri dana kasnije dočekati “baćuške”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

sto se ljute ovi ljudi, ajde
sto se ljute ovi ljudi, ajde igrajte i ne sprdajte se , ako ste patriote .prekrizite selektora i igrajte za sviju domovinu.

Anonimni
Gost
Anonimni

SAMO BIH PITAO OVOG SIMICA,SAMO BIH PITAO OVOG SIMICA, BRANI LI ON ZA SELEKTORA ILI ZA SVOJU DRZAVU, NE MOGU DA VJERUJEM DA TAKO COVJEK RAZMISLJA, PA NIJE SELEKTOR CRNA GORA,,,,,, DANAS JE TU SJUTRA NIJE, TREBAO SE ODAZVATI I DA ODLICNO BRANI I DA DOKAZE SELEKTORU DA JE POGRIJESIO. TAKO DA GA PONIZI I DA OSTANE BEZ TEKSTA. ALI… Više »

rukometct
Gost
rukometct

Izgleda da je Simic odavno
Izgleda da je Simic odavno odlucio da igra za neku drugu zemlju, npr Katar…

Anonimni
Gost
Anonimni

Sramota kakav potencijal! Ali
Sramota kakav potencijal! Ali nasa posla politika svudje

Send this to a friend