Rukomet

Lazović: Drago mi je što je Đer rival, iako su one u prednosti

U drugom polufinalu rivali će biti Vardar i Bukurešt. Biće to okršaj timovoa koji su prikazali najviše u dosadašnjem dijelu najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu i koji su se sastali u finalu prvog završnog turnira koji je odigran u Budimpešti 2014. godine.

Budućnost i Đer igrali su u glavnoj rundi ove sezone, a oba tima slavila su pred svojim navijačima, ali su izabranice Dragana Adžića bile prve u grupi zahvaljujući boljem skoru u međusobnim duelima.

Žrijebu koji je održan na stadionu Ferencvaroša u Budimpešti prisustvala je pivot Budućnosti i crnogorske reprezentacije Suzana Lazović.

– Drago mi je što ćemo igrati protiv Đera u polufinalu jer imamo dovoljno vremena da se spremimo na kvalitetan način i vjerujem da ćemo nasupiti u kompletnom sastavu. Đer je u prednosti u odnosu na ostale učesnike finalnog turnira jer igra pred svojim navijačima, a sigurna sam da će to biti sjajan okršaj pred punim tribinama. Biće to rukometna poslastica kako za igračice oba tima, tako i za navijače u dvorani i one koji će polufinale pratiti na malim ekranima. Vjerujem da sve zavisi od nas i da će tim koji slavi u polufinalu na kraju i osvojiti trofej – kazala je Lazović.

Finalni turnir biće odigran 7. i 8. maja u Budimpešti.

Send this to a friend