Rukomet

Obradović odabrao za EHF sedmicu, bez povrijeđenog Popovića

Reprezentacija će se okupiti sjutra u Podgorici, a tokom EHF nedjelje učestvovaće na turniru u Umagu. Zbog povrede za vikend u timu neće biti Milana Popovića, rukometaša Vaca.

“Žao mi je što se to dogodilo sada kada sam ušao u formu i prilagodio se na sistem igre u Vacu. Prvo su ljekari kazali da je stradao meniskus, a kasnije specijalista da su vjerovatno prednji ukršteni ligament koljena, ali da bih bio siguran odradiću do kraja nedelje detaljne preglede u Novom Sadu kod doktora Milankova”,kazao je Popović, a prenosi “handballme”.

Ukoliko bude povreda meniskusa Popović će pauzirati do dva mjeseca, a ako bude teža povreda onda ovaj rukometaš neće nastupiti ni na EP u Poljskoj. Umjesto njega je Mirko Majić, a još su pozvani:

golmani – Radivoje Ristanović (Balingen/Njemačka), 

Rade Mijatović (Tatabanja/Mađarska) i Mile Mijušković (Maribor/Slovenija)

krila – Miloš Vujović (Tatabanja/Mađarska), Fahrudin Melić (Pari Sen Žermen/Franskuska, Mirko Radović (Valens/Francuska) i Mirko Majić (Zomimak/Makedonija).

bekovi – Vasko Ševaljević (Tuluz/Francuska), Vuko Borozan (Libek/Njemačka), Bogdan Petričević (Miluz/Francuska), Mirko Milašević (Dinamo Bukurešt/Rumunija), Božo Anđelić (Cegled/Mađarska), Miloš Božović (Gorenje/Sslovenij), Vladan Lipovina (Veclar/Njemačka), Stefan Čavor (Curgi/Mađarska) i Branko Vujović (Kilce/Poljska).

pivoti – Vuk Lazović (Libek/Njemačka) i Nemanja Grbović (Cegled/Mađarska)

Send this to a friend