Rukomet

Petrović: Natjerali smo Dinamo da na poluvremenu promijeni sastav

Petrović je istakla da je Dinamo odlučio da promijeni ekipu na poluvremenu, jer ih očekuje važan meč u domaćem šampionatu u srijedu. Ipak, na tu odluku je uticala i Budućnost.

– Kao što smo i najavile, u ”Morači” se niko neće naigrati i moram da priznam da je Dinamo u prvom polvuremenu, a naročito u prvih 15 minuta pružio jak otpor. Nakon toga smo ušle u dobar ritam i utakmicu privele kraju onako kako smo željele. Dinamo je u nastavku igrao sa mlađom postavom, jer u srijedu imaju važan meč u nacionalnom prvenstvu, ali mi smo ih visokom razlikom koju smo imale nakon prvih 30 minuta, natjerale da nastupe u tom sastavu. Nijesam očekivala ovako ubjedljiv trijumf, ali dva boda svakako jesam – kazala je Petrović, a prenosi zvanični sajt ŽRK Budućnost.

Marta Žderić je briljirala na golu, a navela je da je Budućnost zasluženo stigla do ubjedljive pobjede.

– Zasluženo smo došle do ubjedljive pobjede, iako je u nastavku bilo određenih padova u igri. Hvala navijačima koji su nas podržali i vjerujem da ćemo se oporaviti i na pravi način spremiti za meč u Njemačkoj protiv Lajpciga – kazala je Žderić za zrkb.me.

Send this to a friend