Rade Mijatović u Dinamu iz Minska

Komentari (0)
A A A
Autor: Miloš Pavićević
Rukometna Crna Gora može da odahne, a selektor Zoran Kastratović mirno da čeka kvalifikacije za Evropsko prvenstvo (novembar) i Svjetsko prvenstvo u Španiji (januar) - najbolji rukometni golman kojeg Crna Gora ima Rade Mijatović karijeru će nastaviti u Dinamu iz Minska!

Iskusni čuvar mreže (31) na angažman je čekao puna dva mjeseca nakon finansijskog kolapsa španske Antekjere, ali je bilo jasno da najzaslužniji čovjek za plasman Crne Gore na rukometni Mundijal jednostavno mora da pronađe ambicioznu sredinu za nastavak karijere. 

  • Advertisment

"Dugo sam čekao i u ovom trenutku izabrao najbolje rješenje. Bilo je nekoliko ponuda, ali su Bjelorusi bili najkonkretniji, tako da nijesam puno razmišljao. To je stabilan klub koji će ove sezone imati najveće ambicije na domaćoj sceni, dok će i u Ligi šampiona vjerujem igrati zapaženu ulogu", kazao je za Dnevne novine Mijatović koji će danas stići u Minsk, a već u subotu debitovati u prvom kolu elitnog takmičenja kada Dinamo igra protiv Fukse Berlina - prošlogodišnjeg polufinaliste Lige šampiona. 

Tridesetjednogodišnji Nikšićanin, koji je u karijeri branio za Sutjesku, Crvenu Zvezdu, Partizan, Toledo, Gvadalaharu i pomenutu Antekjeru, će se u prijestonici Bjelorusije pridružiti reprezentativnom kolegi Vasku Ševaljeviću koji je takođe iz Španije (Portland San Antonio) prešao u Minsk. 

Tweet
0
Ključne riječi: