Tenis

FOTO: Vučević bodrio Đokovića u Majamiju

Crnogorski košarkaš ima nekoliko dana pauze u NBA ligi (igra tek u četvrtak) pa je skoknuo do obližnjeg Majamija da pruži podršku Đokoviću na meču protiv Darsisa. 

Nik se prvo na Tviteru pohvalio pogledom iz Novakove lože i napisao je “Ajmo Nole”. 

Da bi nakon meča i popričao sa najboljim svjetskim teniserom za koga je imao samo riječi hvale pa je napisao: Čast mi je bila da upoznam velikog šampiona i jos većeg čovjeka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Bravo momci,prelijepa slika
Bravo momci,prelijepa slika.Druzite se I pomazite.A kakvijeh odje ima komentatora,sto je ovo? Lakse im je nabit metar u gu…. no cenat u glavu

hehe
Gost
hehe

Hahahahahaha, znas li ti sta
Hahahahahaha, znas li ti sta si reko, ne priznajes tenis i kosarku a priznajes biciklizam, druze u biciklizmu je najvise doinga to za mene nije sport, a za tenis jedan igrac mora na terenu vise da uradi nego i vaterpolisti i rukometasi zajedno.

Boka
Gost
Boka

ti izgleda ne znaš što pričašti izgleda ne znaš što pričaš…naveo sam neke od najtežih i najzahtjevnijih sportova ….što se tiče profi sportova svi su pod dopingom…za tvoju informaciju igram odlično tenis i da sam sam imao gdje da treniram bio bih uspješan u tome nego sam bio siromašan , nisam imao gdje bukvalno da treniram …bili smo provincija majku… Više »

Srbin CG
Gost
Srbin CG

Od domaćih sportista njih dvojica su mi omiljeni i Damjanovic.
Od domaćih sportista njih dvojica su mi omiljeni i Damjanovic.

100% Bosana
Gost
100% Bosana

Šta ovo napisa Boka? Oli nam
Šta ovo napisa Boka? Oli nam preves’?

Boka
Gost
Boka

Ljudi, neka ih tamo….ja ludLjudi, neka ih tamo….ja lud za te sportiste tipa Djoković i košarkaše….ne priznajem to.Meni su sportisti tipovi kao rukometaši , vaterpolisti, biciklisti i slično.Volim tenis i igram ga dobro ali…….Gledam sinoć onog Raonića…nije nikakva uvreda ali pričam činjenično….sport od olimpijske Grčke razvija tijelo i duh ali i estetiku bi trebalo majkumz j…..Po grčkim kanonima estetike to… Više »

Rouble Trouble
Gost
Rouble Trouble

Bravo legendo, zna se ko je
Bravo legendo, zna se ko je broj 1. A za ovoga sto je luzerski ljubomoran, izadji malo iz CG, ima svijeta okolo dosta.

Z " Vidj ti to"
Gost
Z " Vidj ti to"

Idijjjooootu
Idijjjooootu

Viđi ti to!
Gost
Viđi ti to!

E, nećeš ga sad igrat za
E, nećeš ga sad igrat za Montenegro, pa se ti slikavaj sa tim Crbinom! Ako ćeš da se popraviš, vataj neđe Federera pa sa njim na Instagram…GO WEST!

Send this to a friend