Tenis

Kovinić: Želim među 50 na svijetu

Mlada crnogorska teniserka rekla je da joj sponzorski ugovor sa Bemax-om mnogo znači. 

 „Od početka je Bemax bio uz mene i bez njihove podrške i pomoći ne bih došla do ovih rezultata i zaista mi je drago zbog nastavka saradnje“, kazala je Kovinić. 

Kaže da je veoma zadovoljna svojom igrom i proteklom sezonom i napretkom na WTA listi. 

„ Debi na Vimbldonu je jedan poseban dio sezone, veliko iskustvo i zaista je privilegija igrati na tako velikom i prestižnom takmičenju. Jedan od mojih glavnih planova za iduću sezonu je da ostanem u top 100, da se potrudim da uđem u top 50 i da pokušam da ostvarim normu za Olimpijske igre. Od velikih turnira voljela bih da osvojim Rolan Garos“, kazala je Kovinić. 

Direktorica za korporativne komunikacije kompanije Bemax Maša Vukotić kazala je nakon potpisivanja ugovora da je to veoma značajan momenat za njihovu saradnju, s obzirom na Dankin novoostvareni plasman na WTA listi koji, kako je rekla, smatra i uspjehom njihove kompanije.

„Mi smo veoma počastvovani i ponosni na našu saradnju i na njene dosadašnje uspjehe. Očekujemo da ćemo u i narednom periodu biti u mogućnosti da pružimo svu logističku i finansijsku podršku kako bi ona ostvarila što bolji plasman na WTA listi. Sigurna sam da je i Danka zadovoljna saradnjom sa nama i sve ove uspjehe doživljavamo kao rezultat zajedničke saradnje“, kazala je Vukotić. 

Dugo dogovarana posjeta Danke Kovinić klubu “Olympico”-Dahna izazvala je pravu euforiju među članovima kluba. Oni su iskoristili priliku da sa njom razgovaraju, fotografišu se, uzmu autogram, ali i da iz prve ruke saznaju kako je biti dio svjetske teniske elite. Teniserka nije krila zadovoljstvo niti iznenadjenje da toliko ljudi prati svaki njen podvig i poznaje sve njene rezultate. U ime kluba uručena joj je specijalna plaketa sa natpisom “ Uz našu Danku – svim srcem za svaki njen poen, svaki njen trening, svako njeno putovanje..Njen uspjeh je i Naš uspjeh – Teniski klub Olypico Dahna “

Send this to a friend