Tenis

Raonić: Crnogorski mediji pogrešno prenijeli moj intervju

Crnogorski mediji su prenijeli da je Raonić za Gazetu delo Sport izjavio kako će se vratiti u Podgoricu, jer je to obećao ocu, ali da nema korijene u Crnoj Gori.

Ipak, u reagovanju rođenog Podgoričanina navodi se da je pogrešno prenesen intervju.

– Kao javnoj ličnosti izuzetno mi je stalo da se tačna informacija pojavi u medijima u zemlji u kojoj sam rođen, gdje živi moja porodica, najuža rodbina i prijatelji i gdje se moji mečevi prate bez obzira gdje i kada igram. Zato sam zahvalan svima koji me prate i šalju poruke podrške. 

Pošto mi brat i sestra sa porodicama žive u Crnoj Gori, roditelji provode značajno vrijeme a ja sam svoj prvi stan stekao tamo teško mi je prihvatiti slobodnu interpretaciju moga intervjua za Gazetu delo Sport, koja se pojavila juče u medijima. 

Zahvaljujem se na podršci – stoji u reagovanju Miloša Raonića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
podgorickii
Gost
podgorickii

Milose naprijed bez brige,
Milose naprijed bez brige, znamo mi da si ti nas!
Hvala Kanadi

Z
Gost
Z

Neka napise da igra za KanaduNeka napise da igra za Kanadu iz interesa a da voli Crnu Goru. Voli on I Kanadu. Mogao je on da igra I za Crnu Goru ali mozda nije imao petlje da se odluci..ili….revoltirana porodica stanjem u zemlji naucila dijete da ide I gradi sebi sigurnu buducnost. Raonicu moj ne bi trebalo niko da se… Više »

Martin Cetnje
Gost
Martin Cetnje

Sport je Sport,igraj Tennis aSport je Sport,igraj Tennis a Montenegro ce stvorit igraca za Vimlondon jednog Dana,kod nas se sportisti radjaju ,prijevod sa italijanskog na crngorski je preveden kako kojoj politici odgovara,milose igraj za kanadu i sretno,nemoj kako Novak koji je veliki srbopoliticar postao a Novak ime nije postojalo u srbiji dok se on nije pojavio a sad srbijanci Redon… Više »

CRNOGORAC podgorica
Gost
CRNOGORAC podgorica

sta rece ovaj? ne moze bas da
sta rece ovaj? ne moze bas da se slozi sa tekstom koji su prenijeli mediji? ovaj se zajebava sa ovom sakom jad odje. culi mu recenice , ka svetu marovicu. zitko nesto , anemicno. sad sam jos vise ubijedjen da je bas ono rekao. da voli CG igrao bi za nju.

Boka
Gost
Boka

Po tome kakva je koja zemlja
Po tome kakva je koja zemlja onda bi se Novak trebao pokrit ušima i ne spominjat Srbiju nikad …a Srbija nije baš da je sjajna bila ovih nekoliko decenija.Nema to veze sa politikom,Meni CG ništa nije dala ali voljeti svoju zemlju je gest dobre volje i optimizma u životu.

momo-divlji
Gost
momo-divlji

ovakvu CG slave samo oni kojiovakvu CG slave samo oni koji imaju žestoku korist od nje,ili budale!!! Zato Miloše opusti se,s anđelima ti igraj, pobjeđuj od srca ti to želim, a meni niko nije kriv što živim u ovoj državi. PS: Novak kaže da su njegovi korijeni u CG, obnovio Crkvu u rodno mjesto svoga đeda, i trt, Tači ,… Više »

Vanja Vucurovic
Gost
Vanja Vucurovic

Sram te bilo,za ovo ces
Sram te bilo,za ovo ces sigurno od Amfilohija dobiti orden

gagi
Gost
gagi

Milose ne dozvoli da teMilose ne dozvoli da te iznervira talboid “Vijesti” i Tv “Vijesti” koje su prenijele i “OBRADILE” tvoj intervju ital. listu,jer je njihova svaka istina takva. Uostalom i oni ce ubrzo postati “proslost” u CG. Saniraj sto prije povredu i nastavi da igras punom snagom, jer vjeruj da imas dosta fanova i navijaca u TVOJOJ I NASOJ… Više »

blavor
Gost
blavor

najjace od svega sto sam prvo
najjace od svega sto sam prvo o tome procitao u Blicu a tek onda su nasi mediji objavili,sve sto je sa negativnom konatacijom srpski mediji azurno isprate e pa da vidimo koliko ce bit azurni i da ovu vijest prenesu,jadnici,da komsiji crkne krava,ta im je parola cijeli zivot urezana…

Moje ime
Gost
Moje ime

Oko čega se ti sjekiraš BRATE
Oko čega se ti sjekiraš BRATE MOJ…

Boka
Gost
Boka

a ima Crnogoraca u Argentinu
a ima Crnogoraca u Argentinu koji nisu vidjeli Crnu Goru a grizli bi za nju….Čudo jedno.

Boka
Gost
Boka

“Il Canada ha dato ai miei“Il Canada ha dato ai miei genitori la possibilità di dare a noi figli una possibilità, l’ho capito quando sono cresciuto ed ho cominciato a viaggiare. Gli ho promesso che, dopo il tennis, mi laureerò come i miei due fratelli che sono tornati a Podgorica. Lì sono nato, ma non ho davvero radici: l’ho lasciata… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Milose,vazda ces imat nasu
Milose,vazda ces imat nasu podrsku.Ti si crnogorac i ne stiids se to da kazes cijelom svijetu,a ne kao neki drugi koji se stide svojih korijena.Zivio

Anonimni
Gost
Anonimni

cg mediji – vlasnistvo sdps –
cg mediji – vlasnistvo sdps – a. jadno i bijedno.

Send this to a friend