Vaterpolo

Gojković: Do Rija ima vremena za se igra popravi

Strateg “ajkula” rekao je da je bilo teško igrati na turniru u Boru, kao i da do Igara ima dovoljno vremena da se ukomponuje igra nacionalnog tima.

”Nije bilo lako odraditi posljednji turnir u Boru jer smo imali teške pripreme u Sloveniji i u Podgorici sa Grčkom odakle smo pravo otišli u Bor. Odigrali smo veliki broj utakmica u kratkom roku. Bilo je dobrih stvari, bilo je i loših stvari, pogotovo u odbrani jer smo primili više golova nego što je naš prosjek. I na tome moramo raditi u Herceg Novom i Hjustonu. Do Olimpijskih igara ima još dosta vremena, tako da imamo prostora da nadogradimo igru. Znamo da nas čeka zahtjevan turnir, da će svi ostali biti na maksimalnom nivou, mnogi su se pojačali, neki su vratili igrače, tako da i mi moramo biti na pravom nivou”, kazao je Gojković.

Na spisku selektora Gojkovića nalaze se golmani Zdravko Radić i Miloš Šćepanović, kao i igrači Darko i Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Aleksandar Radović, Mlađan Janović, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Filip Klikovac, Predrag Jokić i Dragan Drašković.

Nakon priprema u Hjustonu, 13 igrača otputovaće za Rio da Žaneiro na Olimpijske igre.

 

Send this to a friend