Vaterpolo

Juniori na jakom turniru u Grčkoj

Taj turnir izabranicima Veljka Uskokovića biće generalna proba za Svjetsko prvenstvo koje je na programu od 26. avgusta do 3. septembra u Podgorici.

Crna Gora će na izuzetno jakom turniru igrati u grupi sa Grčkom, Španijom i Mađarskom, dok su u drugoj grupi Italija, Srbija i Hrvatska.

”Turnir je odlična provjera za ono glavno a to je Svjetsko prvenstvo u Podgorici. Rezultat nije u prvom planu. Pripreme smo počeli 21. Jula, a nakon Grčke treniraćemo u Herceg Novom sve do početka šampionata. Jedan dio priprema sparingovaćemo sa Italijanima”, kazao je trener Uskoković.

Sastav Crne Gore: Petar Tešanović, Savo Ćetković, Dušan Banićević, Đuro Radović, Aleksa Ukropina, Petar Mijušković, Dnilo Dragović, Branko Franeta, Marjan Mitrović, Dimitrije Rašković, Vedran Latković, Nikolas Saveljić, Miloš Krivokapić i Dušan Matković.

Pored Uskokovića u stručnom štabu su i pomoćnici Zoran Ivanovski i Aleksandar Aleksić, kao i doktor Đorđe Klajn. Crnu Goru će na turniru predstavljati i sudija Petar Abramović.

Send this to a friend