Vaterpolo

Kad Nikolić čestita vaterpolistima: Prvo za poraz, pa za pobjedu

Najprije je navedeno da Nikolić čestita vaterpolistima Srbije osvajanje drugog mjesta u Svetskoj ligi, a potom je stigla ispravka, sa čestitkom za osvajanje turnira.

“Uz velike muke, uz brojne prepreke, svojim trudom, znojem i samopožrtvovanjem ste još jednom obradovali Otadžbinu i sve naše građane time što ste se plasirali u sam vrh Svjetske lige. Iako nam je ovaj put na kraju sreća okrenula leđa, vi ste ponovo cijelom svijetu pokazali kako se bore pravi šampioni. Srbija, vaša zemlja, vam je još jednom zahvalna“, stajalo je u poruci Nikolića posvećenom “srebru“ Srbije. 

Ipak, kako su reprezentativci Srbije osvojili prvo mjesto u Kini, pobjedom nad selekcijom SAD, uslijedila je i ispravka iz Službe za saradnju sa medijima, kao i nova Nikolićeva poruka. 

“Još jednom ste velikim samopožrtvovanjem, upornošću i ličnom hrabrošću pokazali cijelom svijetu da Srbija, iako geografski mala zemlja, može da se mjeri i sa najvećim i najbogatijim državama, samo ako smo složni i ako zapnemo svi kao jedan. Otadžbina vam je zauvjek zahvalna“, kaže se u “pravoj“ Nikolićevoj poruci.

Send this to a friend