Vaterpolo

Perović: Za nas tek sada počinje šampionat

”Pokazalo se ono što smo govorili prije meča da Srbija ima svoju snagu. Mislim da smo odigrali korektno, nijesmo odustajali. Stalno smo bili u zaostatku, vidi se da je razlika evidentna u kvalitetu. U principu šampionat za nas tek sad počinje, moramo što prije da se okrenemo duelu sa Australijom. U nekim situacijama večeras nijesmo imali dovoljno sreće, možda smo mogli bolje da realizujemo par šuteva. Ni utakmica sa Australijom neće biti ni malo laka, jer se radi o ozbiljnoj selekciji. Nadam se da ćemo odigrat još bolje nego večeras. U principu najvažnija je četvrtfinalna utakmica”, kazao je Perović.

”Srbija je večeras pokazala koliko je velika ekipa. Moram da kažemd a mi večeras nijesmo odigrali loše. Nekako na kraju nijesmo uspjeli da uhvatimo priključak. Mislim da smo pokazali neke dobre strane naše igre, i imamo čemu da se nadamo. Utakmica je odigrana sa željom da se dobije. I da smo dobili u srijedu bi nas čekao meč grupe, koji će odlučiti o daljem toku šampionata. Moramo se što prije okrenuti duelu sa Australijom, pogledati greške iz duela sa Srbijom a bilo ih je… Kad se sve sabere nije bilo toliko loše.” – kazao je naš golman Miloš Šćepanović, dok je Filip Filipović kazao da pobjeda ne znači puno.

”Jako bitna pobjeda koja iskreno ništa ne znači. Ovo je tek početak SP, bitno je da smo ušli u ritam. Odigrali smo kvalitetnu i strpljivu utakmicu. Ponavljam,, ovo ništa ne znači, samo je početak. Ekipi Crne Gore čestitam, moglo je da bude i drugačije.”

Send this to a friend