VIDEO: Parodijama 'A gde je pečat?' Srbi zabavili regiju

Komentari (0)
A A A
Radnik iz Niša postao je predmet mnogih parodija u susjednoj Srbiji gdje je njegovo pitanje ''A gde je pečat?'' trenutno najaktualnija poštapalica u zemlji. Ali i šire.

S osmjehom na licu postavljaju ga građani širom regiona, a nova popularnost zbunila je i samog autora, 53-godišnjeg Zorana Petrovića iz Medoševca. 

Taj bivši radnik fabrike Građevinar poznato pitanje postavio je 3. decembra  tokom štrajka ispred zgrade Opštine u Nišu. Uputio ga je jednom muškarcu koji je istupio u ime svih sindikalaca te počeo čitati njihovo saopštenje.

“Nije bio naš sindikalac, nisam znao ko je. Ponovo bih ga pitao isto, ako već čitaš nešto, kao neki radnički proglas, taj papir mora imati pečat i potpis. Bez toga ne vrijedi ništa, može biti podvala”, kazao je Zoran Petrović kojem spomenuta fabrika duguje 27 plata.

Nova internet zvijezda, koja nije ni slutila da će postati glavna zvijezda u skečevima s Maratoncima i Tomom Nikolićem, kaže da je u Građevinaru radio 24 godine te da bi ponovno postavio isto pitanje, samo da radnici dobiju ono što im pripada.

  
Tweet
0
Ključne riječi:
  • Advertisment