Nagradna igra “Klikom na Oktoberfest!”

Komentari (0)
A A A
Portal Cafe del Montenegro CdM i Turistička agencija Travelhouse, vode vas 3. oktobra na Oktoberfest u Minhenu, najpoznatiji festival piva na svijetu.

Portal Cafe del Montenegro CdM i Turistička agencija Travelhouse, vode vas 3. oktobra na Oktoberfest u Minhenu, najpoznatiji festival piva na svijetu.

Učešćem u nagradnoj igri "Klikom na Oktoberfest”, možete da osvojite šestodnevni aranžman za dvije osobe u hotelu sa četiri zvjezdice, uz obilaske turističkih atrakcija Minhena i Salzburga koje ćete dugo pamtiti. 

Na festivalu ćete uživati u vrhunskim bavarskim pivima uz tradicionalna jela, slatkiše, živu muziku, ringišpile iz bajke i bogat zabavni program!

Oktoberfest svake godine posjeti preko šest miliona ljudi i prava je šteta ne vidjeti to čudo barem jednom u životu.

Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri, potrebno je da od ponedjeljka, 2. jula, pronađete baner Travelhouse-a na CdM-u ili oglas CdM-a na Facebook-u. Klikom na baner, dobićete sve informacije o pravilima nagradne igre.

Vaš portal Cafe del Montenegro i Travelhouse vam žele puno sreće!

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
 • draga Pogledaj na sajtu Travelhouse agencije ili na portalu cdm(nagradna igra) ima sve fino objasnjeno....klikom na oktoberfest se prijavljujes i za par sati dobijas mail sa objasnjenjem...Znaci udji na sajt gore pomenute agencije www.travelhouse.me i tako ces se najlakse snaci...nije komplikovano...Eto toliko od mene:-) prije 2 years 9 months
  0 0
 • Balaš Moze li neko objasniti kako se ucestvuje u ovoj nagradnoj igri? :) prije 2 years 9 months
  0 0
 • draga Super nagradna igra...svaka cast..treba se potruditi...pa danas se vecinom komunicira preko facebooka,sta ima lose u tome da se i nagradne igre organizuju u skladu sa tim...Dobro je da imamo jos i mogucnosti da podjemo negdje samo na osnovu lajkova:-)...Bravo CDM i TRAVELHOUSE!! prije 2 years 9 months
  0 0
 • fiki vise nema normalne nagradne igre,sve mora preko raspalog facebooka i "lajkova" prije 2 years 9 months
  0 0
 • www kako se učestvuje u ovoj nagradnoj igri,ne mogu se snaci
  prije 2 years 9 months
  0 0
 • TUBORG 89 Daj da budem i prvi sto ce bit te srece ;-) prije 2 years 9 months
  0 0
 • Advertisment