Simonida ekskluzivno za CdM: Moj Otkačeni Hopa-cupa style

Komentari (0)
A A A
Internet senzacija Simonida i njen hit “Hopa-cupa” proširio se regionalnim portalima i društvenim mrežama kao vatra i uspio za sedam dana da sakupi preko 140 000 pregleda na YouTube-u. Jedna od prvih internet destinacija na kojoj se mogao vidjeti Simonidin spot bio je CdM, pa nam je pripala i ta čast da za naš portal uradi svoj prvi intervju u životu .

Simonida Ačević je rođena Šapčanka ali sa trenutnom adresom u Zemunu. Nije željela da otkrije čime se inače bavi, osim da želi da bude estradna zvijezda. “Hopa-cupa” je njen prvi singl.

CdM: Vrlo brzo ste osvojili simpatije publike. U čemu je Vaša magija?

Simonida: Ja sam žena koja ne razmišlja o granicama, već ciljevima. Jednostavno, volim da pjevam i igram i mislim da sam to pokazala u spotu. Mislim da se ništa ne mora a može sve što zaista želimo. Napisala sam pjesmu kakvu bih voljela da pjevam, veselu i provokativnu.

CdM: “Hopa-cupa” je vrlo zarazna poskočica. 

Simonida: Svoj otkačeni ples sam nazvala hopa-cupa style. Ideja mi je bila da snimim ležeran spot i pokažem da za dobru zabavu treba malo: bar nakratko se odreći predrasuda i igrati hopa-cupa iz sveg srca ! Tu nisu bitne godine, izgled, materijalno i ostala stanja, samo hopa-cupa, ples vaše slobode.

CdM: U komentarima ispod spota na YouTube-u pojavio se i jedan duhoviti o tome kako dobro “štemujete” glavom zid pored kojeg stojite. Čija je to bila ideja?

Simonida: Snimatelj Nemanja je došao na genijalnu ideju da malo "štemujem”. Što da ne, ja volim i da muzem, okopavam a umijem i da se svađam ako baš hoću. Možda i hoću ako me pozovu na Farmu ha- ha.

CdM: A kada ćete doći kod nas, u Crnu Goru?

Simonida: A baš rado bih opet u Crnu Goru, blago vama na moru, naročito ovih dana. Koristim priliku da puno pozdravim Ekrema, ako odobri Igbala! 

CdM: Poslije Puraševića mnogi priželjkuju da Ekrem baš sa Vama snimi sljedeći duet.

Simonida: Možda bi mogli da uradimo duet, kad narod traži al' ja da ga napišem.

CdM: Vaš naredni korak na estradi?

Simonida: Moj naredni korak na estradi, biće u "Teretani", jer "Mene nešto jako tera, da sam blizu top bildera. Da im diram ja mišice, energetsko pijem piće. Pa dižem, dižem, ja samo dižem ...

CdM: Poruka čitaocima CdM-a?

Simonida: Poruka je da ne misle šta misle drugi već da uživaju u životu u hopa-cupa stilu!

 
Tweet
0
Najnoviji komentari
  • Advertisment