Hrvatska košarkašica najljepša učesnica Olimpijade 2012

Komentari (0)
A A A
Američki portal Bleacher Report toliko je oduševljen ljepotom hrvatske košarkašice Antonije Mišure da su je proglasili najljepšom takmičarkom Olimpijskih igra u Londonu 2012. godine čak i prije njihovog službenog početka. 

U članku pod naslovom "Hrvatska košarkašica Antonija Mišura najljepša je žena na Olimpijadi", novinar Gabe Zaldivar zahvaljuje ljetnim Olimpijskim igrama što će zbog njih moći bolje da upozna prelijepu Antoniju, za koju je saznao preko društvenog servisa Reddit.

Uprkos tome što se zasad o njoj ne zna puno, autor joj predviđa i vrlo svijetlu budućnost i raduje se što će saznati više o ovoj zanosnoj 24-godišnjoj Šibenčanki. 

Antonija je među brojnim hrvatskim ljepoticama u finalnoj anketi na Indexovoj službenoj Facebook stranici izabrana za najljepšu Hrvaticu u 2011. godini. 

Plavokosa je košarkašica tad sa preko 55 odsto od ukupnog broja, tj. skoro 8.000 glasova, pomela konkurenciju, a 2009. godine proglašena je najljepšom sportistkinjom Mediteranskih igra.

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
  • TheAvetinja Ne znam ja sto je dje vazno... Samo znam da je ova prelijepa... Prelipa xD prije 2 years 9 months
    0 0
  • Anonimni Dobro je da podsecate djevojke da prvenstveno lijepe treba da budu. Jer od njih ne ochekujemo zlato na olimpiji vec ih ochekujemo kuci u krevetu :) prije 2 years 9 months
    0 0
  • Anonimni Kod zhena je oduvijek bilo vazhno koja je najljepsha. Chak i na olimpiji. Dok je kod mushkaraca uspijeh u sportu(i drugde) mnogo vazhniji. Bilo tako kao shto i bice. prije 2 years 9 months
    0 0
  • Advertisment