VIDEO: Pokušala oralno da ga zadovolji usred javljanja uživo

Komentari (0)
A A A
Anderson Cooper i Kathy Griffin su voditeljski par koji već nekoliko godina uživo prenosi doček Nove godine za CNN. Komičarka svake godine pokušava da "začini" situaciju, ali mnogi misle da je ove godine pretjerala.

Naime, cijelu noć u šali uživo na televiziji Coopera je pokušavala oralno da zadovolji, a on se svojski trudio situaciju da učini što manje neprijatnom. 

Iako se radilo o šali, nameće se pitanje koliko bi bilo simpatično da je situacija bila obrnuta i da je muškarac cijelu noć bacao seksualne aluzije prema ženi kojoj to nije nimalo smiješno. 

Da li je Kathy prešla granicu, procijenite sami iz kompilacije njenih "pokušaja".

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
 • mala sirena tačno tako! ja kao žena tvrdim da žene nikad nisu bile manje poštovane i više spremne da se prodaju! napravile smo od sebe robu koju ekspoatišu svakojaki kreteni koji nam golotinju prodaju kao emancipaciju i slobodoumlje! danas gola žena prodaje sve,od automobila do lilihipa! prije 2 years 3 months
  0 0
 • Anonimni Feminizam je najveca degradacija za zene. Ova je sad kao slobodna opustena zena. Jad.
  A ima i reklama za lutriju CG u kojoj je zena upregla muskarca kao vola da vuce i bije ga kandzijom. I nijedne zenske organizacije da se pobuni. Da su suprotne pozicije nebi se moglo zivjeti od njih.
  prije 2 years 3 months
  0 0
 • fdgh idiot zenski. ovo moze samo klincima da bude zanimljivo. zapadnjacka degradacija. koliko sam puta vidio da ih zene omalovazavaju. da je sto obratno, gotov si od zakona. prije 2 years 3 months
  0 0
 • Advertisment