Izbori 2016

Vi (se) pitate! Nosioci lista odgovaraju na pitanja čitalaca CdM-a!

unnamed_6.jpg

Ko je pristao na intervju, a ko (još) nije?

Na ovo medijsko “suočavanje“ sa biračima, za sad, pristali su Miodrag Lekić koji predvodi koaliciju “Ključ“, Darko Pajović koji vodi Pozitivnu, Ranko Krivokapić koji je na čelu liste SDP-a, Ivan Brajović iz SD-a. 

Na zajednički intervju pristali su nosioci dvije albanske liste, i to Genci Nimanbegu koji je na čelu koalicije “Albanci odlučno“ i Gzim Hajdinaga ispred saveza “Sa jednim ciljem“. 

Na vaša pitanja odgovaraće i prvi sa liste Bošnjačke demokratske zajednice i Bošnjačke stranke, Hazbija Kalač i Ervin Ibrahimović, ali i Hrvatske građanske alijanse Adrian Vuksanović.

Đukanović i Mandić između 10. i 14. oktobra, Bečić nema vremena za narod?

Izvjesno je da će između 10. i 14. oktobra na vaša pitanja odgovarati i nosilac liste “Sigurnim korakom DPS- Milo Đukanović”, Milo Đukanović, kao i prvi s liste Demokratskog fronta, Andrija Mandić.

Datume intervjua, ukoliko definitivno pristanu, objavićemo naknadno.

Mogućnost da ga pitate što želite, ostavljena je i Aleksi Bečiću iz Demokrata, ali, po svemu sudeći iz komunikacije sa njim i njegovim timom za odnose sa javnošću, on, kako kažu, nema vremena.

CdM će, ipak, “sačuvati” jedan termin.

Kako se postavljaju pitanja?

Šta vas zanima i koliko ste dovitljivi saznaćemo već od ponedjeljka.

Koncept je postavljen tako da ćete pitanja moći da postavljate kroz komentare na vijest o intervjuu. Za to ćete imati osam sati. Nakon toga, redakcija CdM-a bira deset najzanimljivijih pitanja koje šaljemo nosiocu liste. On na ta pitanja najkasnije odgovara do sjutra ujutru, kada se objavljuju odgovori.

Na vaša pitanja prvi će odgovarati Miodrag Lekić. Pitanja za Lekića moći ćete da postavljate 3. oktobra od 7 do 15h. Što on ima da vam kaže saznaćete u utorak ujutru.

Termini

Pitanja za Darka Pajovića postavljaju se 4. oktobra.

Pitanja za Hazbiju Kalača i Ervina Ibrahimovića postavljaju se 5. oktobra.

Pitanja za Ranka Krivokapića postavljaju se 6. oktobra.

Pitanja za Gencija Nimanbegua i Gzima Hajdinagu postavljaju se 7. oktobra. 

Pitanja za Ivana Brajovića postavljaju se 8. oktobra.

Pitanja za Adrijana Vuksanovića postavljaju se 9. oktobra.

Send this to a friend