Lokalni

Čarmak: Prava Crna Gora će biti dio nove opozicione vlasti u Baru

Prava Crna Gora će biti dio nove opozicione vlasti u Baru, jedinog Primorskog grada u kojoj smjene vlasti nije bilo preko 20 godina, zahvaljujući apatiji, nesposobnosti, ali i prevarama, kazao je nosilac liste “Za pravi Bar” Božidar Čarmak.

“Od ponedjeljka, nakon 27. maja imaćete nova lica u barskim institucijama. Važno je da ne nasjedate na prevare i da se u nedjelju sjetite da je na prošlim izborima vlast režima u Baru produžena za samo 1 i to prevarom oduzeti opozicioni mandat! Glasajte za svoj grad, glasajte za nova lica, za ljude koji se ne povlače u borbi koja nam je svima važna”, kazao je Čarmak.

Podsjeća da su ih mnogi podržali.

“Predizborna obećanja traju koliko i kampanja za izbore, ni jedan dan duže! Zato birajte ljude. Sjetite se da su ovi izbori prilika za revanš lokalnom režimu, za revanš prevarantima koji su nam iz ruku oteli opozicionu pobjedu prošli put! Neka svako glasa, pa da onda vidimo rezultat! Mi se ne plašimo svoje uloge i pobjede koja je moguća ako svi u njoj učestvujemo i ako joj svi otvorimo vrata. U ovoj revanš utakmici Prava Crna Gora je ključni igrač. Zahvaljujem se svom hrabrom i odličnom timu i svojim sugrađanima koji su nas bodrili u ovoj kampanji”, poručio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG_man
Gost
PG_man

Kako je moguce biti istovremeno I vlast I opozicija? Ovaj kao da je bunike jeo.

Cisto
Gost
Cisto

Ne postoji opoziciona vlast. Ako si u opoziciji onda nijesi na vlasti a ako si na vlasti nijesi u opoziciji. Izgleda da je nekima tesko da se odreknu atributa – opozicioni.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

CAMRAK ILI MRAK ALI NISTA OD PRAZNE PRICE!
BAVI SE NEKIM DRUGIM SPORTOM LEGENDO,U OVOM TI NE VIDIM PERSPEKTIVU!

SeaSpirit
Gost
SeaSpirit

SAMO JE JEDAN BOSKO CARMAK!!!

Send this to a friend