Lokalni

Milačić: Blokadom mosta skrećemo pažnju na probleme ugroženih

Politička partija Prava Crna Gora blokirala je saobraćaj na mostu Blaža Jovanovića u trajanju od trideset minuta kao simboličan znak borbe protiv DPS-a koja, kako su istakli sprovodi blokadu Crne Gore već 30 godina.

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić je poručio da će Prava Crna Gora biti glas običnog čovjeka, ljudi iz park šume Zagorič, Kakaricke gore, radnika KAP-a i svih sličnih poniženih, obespravljenih i uvrijeđenih.

“Upravo smo zbog toga blokirali danas ovaj most. Da pokažemo da se niko ne brine o njima. Da neka politčka partija ili organizacija mora da blokira glavni gradski most da bi neko saslušao problem tih ljudi. Jer, u regularnim I redovnim uslovima, van kampanje. Niko ne mari za njih kao da su mrtvi”, jasan je bio on.

Nosilac liste “Prave” na izborima u Podgorici, Vladislav Dajković je istakao će formiranje vlasti u Podgorici usloviti rešavanjem problema običnog čovjeka, kao što su problem mještana park-šume Zagorič, Kakaricke gore, porodice Đurišić, radnika KAP-a,kao i dok se ne spriječi kriminal na ulicama Podgorice i slično.

“Bez Prave Crne Gore se vlast neće formirati, a Prava Crna Gora neće pristati na formiranje vlasti dok god se ne riješe ključni životni problem svih građana”, smatra Dajković.

Milačić je poručio da nije tačno ono što su rekli iz DPS-a, tačnije nosilac te liste za Podgoricu Ivan Vuković, da će vlast opoziciju oduvati na ovim izborima u Podgorici kao vjetar sjeverac.

“Želim da mu poručim da vjetar sjeverac ne duva u ovim danima, skoro ljetnjim i kada su ovakve vreline, već da će oni biti politički sprženi u stilu podgoričkog žaropeka. Jedan od prioriteta biće borba proitiv takozvane elitističke politike. Ne bojimo se mišljenja lažnih opozicionara i u Podgorici, i u Baru. Ne želimo da vodimo elitističku politiku i zato smo takođe izabrali ovu blokadu. Da pokažemo da nećemo voditi politiku iz udbonih sala, salona, već da ćemo sve više i češće voditi politiku na ulici da bismo ukazali na problem običnog čovjeka.”, kazao je Milačić.

Milačić je pozvao sve građane da izađu na izbore jer imaju izbor, a nemaju, kako je kazao, izgovor.

Na skupu su govorili i predstavnici obespravljenih grupa: predstavnik radnika KAP-a, Nikola Raković, predstavnik obespravljenih familija park-šume Zagorič, Radovan Jeremić, supruga Vanje Đurišića, Danijela, koji vode spor protiv glavnog grada u Jerevanskoj ulici na Zabjelu, a bili su prisutni mještani Kakaricke gore.

Kako je saopšteno iz Prave Crne Gore, u toku blokade stigla je i policija koja je više puta upozorila okupljene da se raziđu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Glasanje za ovaj strankoid je rasipanje glasova i omogućavanje DPSu da uz pomoć Dontovog količnika pobijedi.

stojcilovic
Gost
stojcilovic

koji sam ja meni kralj…

Istina
Gost
Istina

A masu vas je bas

Nina
Gost
Nina

2,8% poyyyy jadan

Mila
Gost
Mila

On ne zna sto ce vise, totalno je pukao.

Primorac
Gost
Primorac

Znam da je po medijskim pravilima,ali morate li ovog momčića svaki dan prezentovat?

Nindjaaaaaa
Gost
Nindjaaaaaa

Kako bi sad fino prekrsajno odgovarao da se sto pita ovaj mrcni narod… Dosta nam je svima mlacenja prazne slame od svih vas redom…

Andjelka
Gost
Andjelka

Ne moze milom pa oce silom da narod glasa.Ali ne moze, slobodna je volja. Zato si i tu dje si.

Djuro palac
Gost
Djuro palac

Cujem da se sinoc dosta para podijelilo po vrelima koniku i kakarickoj ovim drzavotvornim narodima..to je slobodno glasanje?

sprdnja
Gost
sprdnja

Sve za pare…

hgf
Gost
hgf

A viđi prika, zbori li ova mala te je vodiš sa sobom što ili je samo dekor ?

Bosko
Gost
Bosko

Sve bi vi blokirali sto nije po Markovom, da dodjete na vlast. Sreća pa nećete.

Send this to a friend