Lokalni

Milačić iz Bara poručio: Dalje ruke od crkve na Rumiji

Dalje ruke od crkve na Rumiji, dalje ruke i od udara na bilo koju drugu bogomolju, dalje ruke od Luke Bar i planova da ona bude NATO baza, dalje ruke od Vrsute, na kojoj je planiran NATO radar, poručio je predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, na sinoćnjoj završnoj konvenciji njihove liste u Dvorcu kralja Nikole u Bar.

Prava Crna Gora će se, istakao je, boriti i za duhovnost, ali i za ekonomiju.

“Mi vjerujemo da se biće ove zemlje, duh i duhovnost može očuvati jedino tako što ćemo čuvati i našu prošlost i našu duhovnost i naš identitet sa jedne strane, ali sa druge strane, isto tako veoma agilno, posvećeno, nudeći konkretna rješenja, braniti ekonomiju”, kazao je Milačić.

Njegova stranka, dodao je, ne obećava megalomanske projekte, već poštene, iskrene i hrabre ljude posvećene izgradnji prave Crne Gore.

“Naš slogan u spoljnoj politici je prijateljski sa svima, bratski sa Srbijom i Rusijom. Mi nudimo novu generaciju neistrošenih političara, mi nudimo moderni patriotizam”, rekao je Milačić.

Nosilac liste Prave Crne Gore u Baru, Božidar Čarmak, naglasio je da se u Baru vodi prljava politička kampanja, u kojoj se ta stranka optužuje “da će prosuti glasove”.

“To je prvo demantovao svojim rezultatom na predsjedničkim izborima Marko Milačić, ali u Baru postoji lažna opozicija. Danas u Baru Cakan pokušava da prevari Barane i da spriječi da ovaj grad konačno dobije opozicionu vlast. Uradio je to prvo sa Pozitivnom Crnom Gorom, a sad to radi sa kvazilokalpatriotskom pričom. Upozorite svoje prijatelje da ne može biti opozicionar prijatelj Mila Đukanovića koji mu sjedi na promociji u prvom redu. To je prava prijetnja prosipanju glasova”, rekao je Čarmak.

Kazao je da aktivisti stranke rade danonoćno i da će Prava Crna Gora izgurati promjene u ovom gradu, dodajući da ona to ne može sama, ali će se truditi da i drugi prihvate te argumente.

“Najbitnije je da se izbjegne prevara. Magarac kad nagazi kamen, zapamti to mjesto i sljedeći put ga izbjegne. Ne budimo gori od magaraca, ne dozvolimo prevaru, ne prosipajte glasove lažnoj opoziciji, predizborna obećanja traju koliko i kampanja. Uradićemo sve da ostvarimo izvanredan rezultat i nikome se ni milimetar nećemo pomjeriti u ovom gradu”, rekao je Čarmak.

Milačić je za Čarmaka rekao da je porodičan čovjek sa dvoje djece, koji daje lični primjer da se borimo za porodicu i da gradimo i porodicu i državu, kao i za očuvanje tradicije, ali u duhu 21. vijeka.

Osim Čarmaka i Milačića, na skupu su govorili i Maja Šoškić, Aleksandar Kapa, Prvoslav Pršo Dašić, Vojislav Mikica Novaković, Slobodan Novaković, Boro Đukić i Slavko Labović.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NBA
Gost
NBA

PARKIRAJ ONAJ TVOJ SARENI KOMBI NA RUMIJU,ISPRED LIMENE CRKVE,”I NIKO JE NESMIJE TACI”.XA,XA,XA

amo
Gost
amo

Ovoga Milacica hitno na lijecenje po mogucnosti na VMA(13 sprat)ili u Dobrotu.

Владимир
Gost
Владимир

Ne pravi se nidje u svjetu crkva u limarskoj radionici i ne postavlja se nigdje sa helikopterom Milacicu ! Postavljena je tu da poremeti vjekovni mir i slogu medju pravoslavcima, katolicima i muslimanima. I uspjelo im je. Oni nakon mnogo vjekova vise ne izlaze zajedno na Rumiju…

Ljubo
Gost
Ljubo

STA MLATI OVAJ NETREBA MU DAVATI OVOLIKO MEDIJSKE PAZNJE

ravni laz piper
Gost
ravni laz piper

opa milačić komadant jadranskih srbotrupa
e.. praznino jedna!

Zoran
Gost
Zoran

Politicar koji obozava ne- legalizam

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Milacicu dalje ruke od suverene crne gore pa
idi u rusiju pa tamo kukaj.

Fileopg
Gost
Fileopg

Sa obijama barem znamo na čemu smo a ne ka sa Rankom Krivokapićem ovamo za nezavisnu Crnu Goru a svaki suverenističkimlas proda ćetnićiji.

ddk
Gost
ddk

ima li ko da mi pusti broj ovoga sto je vario crkvu imam neka posla oko ograde

Roza
Gost
Roza

Dobro si napisao, pravo laprdalo 😂

Mileva
Gost
Mileva

KO OVOGA PODRŽAVA NIJE MI JASNO, ALI NI NJIMA IZGLEDA NIJE NIŠTA JASNO.

Zi zi top
Gost
Zi zi top

Limena trafika nema dozvolu i spustena je helikopterom na vrh rumije kao akt nasilja ondasnje jugoslavije nad crnom gorom.milacicu ti si pratio mila svudje po svijetu,dizao zastavu cg na mitinzima sad si promjenio pricu. Masan ga onda nije prelomio za neplaceni racun struje a ti jesi.oli mi objasnit kako ti je to upsjelomi odakle ti ovolike pare za predsjednicku kampanju… Više »

marius
Gost
marius

Jim Carrey Crnogorske politicke scene !

equilibrium
Gost
equilibrium

Ihh
DPS je gore podigao,tako da ti je ova priča malo bez veze.Kada im se ćefne oni će je i skinut.Laprdalo obično

stojcilovic
Gost
stojcilovic

koji sam ja meni kralj…

Tix
Gost
Tix

Trafiku odmah ukloniti.

Nikolina
Gost
Nikolina

Milacicu sta trayis ti posle onog debakl vise ??? Ne brukaj se

TAKO
Gost
TAKO

Dobro je što je dečko podsjetio na ono čudo. Treba ga helikopterom vratiti tvorcu, kako je i došlo.

Budo
Gost
Budo

Ujedinite opoziciju i dajte joj ime po ovoj plemenitoj životinji, koju spominjete.

Ka@
Gost

Ukupno im je bilo 30ljudi. Zastiđe.

Istina
Gost
Istina

Ono je nesto porucilo…

Gran
Gost
Gran

Treba je uklonit pod hitno

nenad mne
Gost
nenad mne

“…mi nudimo moderni patriotizam”- i Kvisling je mislio da je patriota!

Komsija
Gost
Komsija

Mila cicu opet ces dobaciti do 2, 31%

Roki
Gost
Roki

Ne vjerujem…

Send this to a friend