Lokalni

PzP je za opozicioni nastup u Podgorici

Odbor Glavnog grada Pokreta za promjene održao je sjednicu u susret lokalnim izborima u Podgorici, ističući da je zajednički model nastupa i na svim predstojećim lokalnim izborima optimalno rješenje.

Odbor je mišljenja da treba dati maksimalnu podršku zajedničkom predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću, što Pokret za promjene i Demokratski front i čine.

“Pobjeda Mladena Bojanića na predsjedničkim izborima pokazaće da je zajednički model nastupa i na svim predstojećim lokalnim izborima optimalno rješenje, te se nadamo će se pojedine partije revidirati svoj stav ka ovoj pobjedničkoj varijanti. Obzirom da je Podgorica pokazala opozicioni kapacitet, niko nema pravo da podredi parcijalni lični ili partijski interes, opštem interesu, a to je promjena vlasti u Glavnom gradu, a promjenom vlasti svi smo na dobitku”, kazali su u PzP-u

Podgoričani su, ističu oni, u više izbornih ciklusa pokazali da žele promjene a samo je političkom korupcijom DPS uspio da očuva vlast.

“Zato treba da se saberemo i da jedinstvom pokažemo da nam je smjena ovog režima prioritet, a da se razne sujete i opoziciona nadgornjavanja stave u drugi plan, jer nakon smjene ovog odnarođenog režima na prvim slobodnim i fer izborima imaćemo šansu da se svi pojedinačno odmjerimo. Vrijeme za jedinstvo i u ovom istorisjskom momentu ne smijemo dozvoliti da se ijedan opozicioni glas raspe. Taj luksuz koji ide u korist DPS-u ne smijemo sebi priuštiti”, navode u PzP-u.

Send this to a friend