Lokalni

Šušanj dobio moderni pružni prelaz

Pružni prelaz u Ilinu, u Baru, danas je svečano otvoren, saopštili su iz lokalnog odbora Demokratske partije socijalista, ističući da bi primjena najmodernijeg tehničko-tehnološkog rješenja trebalo da omogući bezbjedan prelazak pruge za sve učesnike u saobraćaju.

“Na taj način, biće kvalitetno riješen dugogodišnji problem nebezbjednog prelaza koji je već odnio nekoliko ljudskih života”, naglašavaju.

Nosilac liste DPS-a Bar, Dušan Raičević, kazao je da ne postoje kompromisi kada su u pitanju projekti koji imaju za cilj povećanje bezbjednosti građana.

“Ljudski životi nemaju cijenu”, naglasio je Raičević.

Otvaranju je, pored predstavnika ŽICG, Ljubiše Ćurčića, prisustvovao i ambasador Hrvatske u Crnoj Gori, Veselko Grubišić, budući da najmodernija oprema i signalizacija koja je postavljena na tom rizičnom prelazu predstavlja donaciju hrvatskog proizvođača iz te oblasti.

Događaju su prisustvovali i predsjednica odbora DPS u Baru Branka Nikezić, predsjednik Opštine Zoran Srzentić i kandidati za odbornike Miroslav Knežević, Dragoslav Tomanović, Aleksandra Glavanović i Jovan Popović.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Luka
Gost
Luka

Zahvalite se firmi ALTPRO IZ ZAGERBA ZA DONACIJU PRVO! I kazite da je iz tog razloga bio hrvatski ambasador a ne sto je moderna tehnologija 😂

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

SVAKA CAST,POHVALNO,SAMO NAPRIJED U NOVE POBJEDE!

Vase ime
Gost
Vase ime

Sprdate li se vi ovo mediji sa nama ??
Krajnje je neozbiljno, prvo od celnika Opstine Bar, a onda i od vas da ovo objavljujete!!!
OTVARANJE PRUZNOG PRELAZA???
Ovo je cirkus ljudi…
Sto bi da je fabrika otvorena ? Novi neki praznik bi ustanovili, 10 neradnih dana ??

Dušan
Gost
Dušan

Naravno, navikli ste da čitate samo loše vijesti i da nijedna dobra vijest nije dovoljno dobra da bi bila objavljena. Što je najgore to izgleda prija.

Send this to a friend