Predsjednički

Đukanovićeve glasače Medojević nazvao poturicama

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević na svom Fejsbuk profilu napisao je sljedeći komentar: “Glasati danas za Mila Đukanovića je potpuno isto kao poturčiti se. Prodati vjeru za večeru, dobrovoljno. Bez pritiska”.

Za predstavnike građanskih i nacionalnih partija, ova Medojevićeva izjava je skandalozna i beskrupulozna.

Portparol Bošnjačke stranke Sead Šahman u izjavi Dnevnim novinama kaže da ovakvo obraćanje Medojevića najviše govori o njemu samom i njegovoj političkoj ideologiji.

“Govori o političkoj ideologiji kojoj Medojević otvoreno pripada već duži niz godina i o tome kako on doživljava bošnjačko-muslimanski narod. Vjerujemo da su takvi pokliči iza nas, a mi želimo da gledamo kroz prozor budućnosti. No, to je njegov lični stav. Glavni odbor Bošnjačke stranke je izglasao dobar izbor i očekujemo da Đukanović pobijedi već u prvom krugu, čime će Crna Gora nastaviti putem očuvanja stabilnosti i EU integracija”, kazao je Šahman.

Poslanik i član predsjedništva DPS-a Halil Duković naglašava da je Medojević ovom skandaloznom izjavom, prije svega, beskrupulozno uvrijedio građane islamske vjeroispovijesti, ali i sve one dobronamjerne ljude koji Crnu Goru prepoznaju kao svoj dom i oazu mutietničkog i multivjerskog sklada.

“Tako nevaspitano vrijeđati bilo koga na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, može samo čovjek i političar koji ne želi dobro ni ovoj državi ni njenim građanima, kako god se zvali i izjašnjavali. Medojević je ovim skandalom ujedno i razotkrio ukupnu ideju politike koju predstavlja njegov, Mandićev, Bečićev i Abazovićev predsjednički kandidat. Čvrsto sam uvjeren da nijedan građanin Crne Gore neće i ne može nasjesti na prevaru koju pokušavaju da im podmetnu na predsjedničkim izborima”, kazao je Duković Dnevnim novinama.

Prema njegovim riječima, sada je sasvim jasno da je Đukanović jedini kandidat koji predstavlja istinski građansku, multivjersku i multinacionalnu Crnu Goru, te da će, kako je naveo, kao njen predsjednik, uz podršku svih manjinskih naroda, nastaviti da gradi skladno, stabilno i napredno društvo.

Iz Socijaldemokrata su u izjavi za Dnevne novine naveli da ne žele da gube vrijeme na komentarisanje nebuloznih izjava.

“Želimo da čestitamo skoro ucijelo ujedinjenoj opoziciji na njihovom kandidatu za predsjednika kojeg su autori ovakvih gnusnih i necivilizacijskih neistina predložili i onima iz malog ostatka te “evropske, građanske i multietničke” opozicije koji sa ovakvima žele da mijenjaju na bolje Crnu Goru”, poručio je portparol SD Stefan Šušter.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
grof
Gost
grof

Moli se Medojevic da ne progovara vise.

Velimir1966
Gost
Velimir1966

KRETENSKI POSTUPAK NEMA STO,ODRAZ SVIH VRIJEDNOSTI FRONTA I NJEGA!

crkveni miš
Gost
crkveni miš

možda je mislio POSRBITI SE

nije-bitno
Gost
nije-bitno

Cemu ova izjava ako imamo u vidu da je onaj koji je daje stajao u glasackoj koloni sa manjinom koju napada pri formiranju nezavisne drzave i ustava

Velimir1966
Gost
Velimir1966

PEJOVICU RUKE TI SE POZLATILE,MORAS PONO PONOVO,BIO JE MIRAN NEKO VRIJEME!

Velimir1966
Gost
Velimir1966

MALO TI JE SAMARA BILO ,VASPITNO POPRAVNIH MJERA,U BEOGRADU,NISTA NIJESI SVATIO!

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Šta rece plaćenik zemunskog klana medo.

Marko
Gost
Marko

Kad god je “klackalica” , on pokaže da radi za vlast ,čemu u prilog ide i ova izjava.

miki
Gost
miki

Sta je bitno ko je ko svi smo narod iz istoga izlazimo u isto idemo bog nas je stvorio jednako. Ko je bolestan govori drugacije .Sto su misli covjeka iskrivile istinu .Naslijedjene glupe navike nas sve unistise da ne prihvatamo druge i drugacije a svi zivimo zajedno .Trebamo svi u CG biti jedna porodica .ljudi ne slusajte ljude koji psuju… Više »

Brano
Gost
Brano

Medo primiče ti se Spuž,neznaš šta pričaš ti si bruka političke Crne Gore

crnogorac
Gost
crnogorac

OPdavno ga nije bilo u medijima i najbolje ase nije ni pojavljivao sa ovkvim izjavama

Ljuta
Gost
Ljuta

javio se covjek ciji predak izgleda bio …….da nije zasto bi mu smetalo…? pa Gorski vijenac cini mi se nije napisao Medojevic …

Filipa
Gost
Filipa

Sto sve moze on da izgovori a da se ne zacrveni!

Zelenasi
Gost
Zelenasi

Ovog nismo šćeli da primimo u Zelenaše jer znamo ko je i što je.

Ljuta
Gost
Ljuta

a ko su bili zelenasi..? Srbi ili Crnodorci?

komsija
Gost
komsija

DF sto god da izjavi, samo se negativno odrazi po njih. Isto je bilo kad su pohvalili Bojanica. Bolje im je da cute kad ne umiju nista pametno rec.

CG 4ever
Gost
CG 4ever

Hahahah tacno ti je to. Kad je reka za Bojanica da je Srbin pade mu popularnost za 50 %. Hahahahahaha

Send this to a friend