Automobili

Luksuzni automobili i poznate ličnosti stigli u Tivat

foto: Radio Tivat

Poznate ličnosti i super automobili u spektakularnoj povorci globalnog relija Gumball 3000 stigli su danas na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro.

Svi posjetioci uživaće u svojevrsnoj promenadi ekskluzivnih modela automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce. Imena poznatih ličnosti se još uvijek čuvaju kao ekskluziva do samog dolaska na tivatsku rivijeru.

21. edicija Gumball-a 3000 ovog puta kreće iz Mikonosa, sa preko 100 automobila, i prolazi maršrutu kroz 8 zemalja, da bi stigli do Ibice.

Zabava počinje na gradskoj rivi Pine od 17 h kada pristižu automobili, a za dobru muzičku energiju biće zaduženi DJ Sharr, DJ Gramophondzie, DJ Martin 2 Smoove i Andy Purnell. Kulminacije zabave je zakazana za 23 h, kada će u noćnom klubu Platinum nastupiti DJ Afrojack.

Let’s go Tivat @thefastcrew shutting down the grid 🔥🔥🔥#mykonosvibiza #gumball3000 #gumballlife

Gepostet von Gumball 3000 am Montag, 10. Juni 2019

Global Citizen Pit Stop je omogućen zahvaljujući izdašnoj podršci kompanije Arton Capital, nautičkog naselja Porto Montenegro, Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat. Globalni događaji ovog kalibra su od suštinskog značaja za promociju Crne Gore kao spektakularne turističke destinacije, tako da su svi ovi subjekti crnogorski ambasadori VIP vozačima.

Gumball 3000 je, 1999. godine, osmislio britanski preduzetnik Maksimilijan Kuper, koji je proglašen za jednog od 50 najuticajnijih ličnosti u automobilizmu u 2015. godini, a potekao je od ideje da se spoje sport, automobili i muzika kako bi se napravio brend koji će postati dio popularne kulture.

Sve je počelo kada je Maksimilijan pozvao svoje prijatelje, kao što su Kejt Mos, Džamirokvaj, Kajli Minog, Toni Hok i Džoni Noksvil, da mu se pridruže na adrenalinskoj vožnji ka Evropi, vozeći superautomobile. Tokom narednih deset godina, ova ideja je postala svjetski brend koji privlači sponzorstva velikih korporacija, kao što su Nike, Google, MTV, Fiat, Intel.

5

avatar
1000
3
2
0
 
4
RaulioCika mikiNa minimalcu222Brus vilis
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cika miki
Gost
Cika miki

Gledam sinoc one tri osudjenika na televiziji pa razmisljam zamislite da oni vode ovu prelijepu drzavu onako najezen razmislih oni bi organizovali da dovedu trabant ziguli pa bi organizovali besplatan prevoz autobusima nemam rijeci kojim bih nazvao njih troje bez vojvoda pipun i perac dolara iliti diler

Raulio
Gost
Raulio

Što je s tobom druže, misliš da ove ljude interesuje ko je đe na vlast? Je li stvarno tvoja frustracija tolika? Tvoji su na vlast 30 godina i opet ste više isfrustrirani i isprepadani i čudni nego mi što smo protiv DPS-a. Nevjerovatno.

Na minimalcu222
Gost
Na minimalcu222

Znači ako jednog dana budem imao puno para bit ću i poznata ličnost…..coool !

Brus vilis
Gost
Brus vilis

Sad kad u igalo izlome branike kad krenu put ibice pa kod mandrape na sahtove jedno 30000000eura stete na brzaka

Cika miki
Gost
Cika miki

Sto nijesi glasao za bolju vlast a mozda ce vam vucic te sahte popravit ha ha ha prc

Send this to a friend