Automobili

Maštovito ukrašene bube oduševile Tivćane

Foto: BokaNews

Tivtom je u subotu prodefilovalo pedesetak automobila “Folksvagen” starijih od 30 godina, među kojima je najviše bilo legendarnih “buba” i “bulija”- folksvagenovih transportera T1 i T 2 generacije.

Maštovito ukrašeni automobili u duhu Drugog međunarodnog karnevala koji se večeras održava u Tivtu i sami nose “maske” – oči u različitim odražajima raspoloženja na šoferšajbnama, trepavice na farovima, raznobojne trake na retrovizorima i antenama….

Foto: BokaNews

Pored buba i bulija T 1 i T 2, na Pinima u Tivtu su izloženi i bagiji na bazi bube, tzv. “kubelwagen typ 2”, te nekoliko golfova jedinica i nesto mlađih VW transportera Tip 3 i 4.

Najstariji izloženi auto je “buba” iz 1961, a tu je i jedan izuzetno rijetki primjerak “Folksvagenove” limuzine K70 iz 1973.

Foto: BokaNews

Na susrete vlasnika “Folksvagen” oldtajmera u Tivat došlo je oko 150 ljubitelja tih automobila iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Izloženi oldtajmeri među kojima ima izvanredno restautiranih, ali i primjeraka u originalnom fabričkom stanju, kao i modifikovanih vozila koja odražavaju duh i maštovitost svojih vlasnika, izavali su veliko interesovanje i oduševljenje među Tivćanima i brojnim stranim turistima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MMS Car
Gost
MMS Car

Lepo i mastovito…

Bole
Gost
Bole

Ruglo od auta.

m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Bravo za Tivat!!

Send this to a friend