Automobili

Nezgodno prizemljenje Tesle nakon dugog leta

Jedan vlasnik Tesla Model S velikom brzinom naletio je na pružni prelaz, koji ga je zatim lansirao u vazduh, baš kao u akcionim filmovima.

Tesla Model S, zamišljen je kao sportska limuzina koja će impresionirati svojim performansama, a istovremeno biti ekološki “podobna” da bi mogla da uđe i u stroge gradske centre.

Ono za šta nije namijenjena niti zamišljena jeste da “leti” velikom brzinom, što je nedavno učinio jedan vlasnik u gradiću Bari (Barrie), u kanadskoj Ontario oblasti.

Naime, on je izuzetno velikom brzinom preletio preko pružnog prelaza i bukvalno se lansirao u vazduh, letio nekoliko desetina metara, da bi se zatim automobil razbio od asfalt prilikom “prizemljenja”, otklizao u suprotnu traku i zatim “zakucao” u drvo na parkingu obližnje škole.

Na svu sreću, u ovom incidentu nije bilo drugih učesnika, a ni sam vozač nije povrijeđen, ali je zato policijska patrola koja je ubrzo stigla, uhapsila “letača”, protiv kojeg je zatim podignuta optužnica za opasnu vožnju i ugrožavanje bezbjednosti.

Send this to a friend