Automobili

Pogledajte kako je horda pljačkaša uništila rijetki Porsche 911 GT3 RS

To što se posljednjih dana događa u Sjedinjenim Državama nije viđeno decenijama. Mirni protesti zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda pretvorili su se u pljačku u oko 150 američkih gradova.

Ako volite automobile sigurno znate što brojke i slova – 911 GT3 RS – predstavljaju ne samo u Porsche svijetu nego generalno među fanovima automobila… Upravo je jedan od njih prošlog vikenda na ulicama Los Angelesa loše završio.

Osim postova na društvenim mrežama devastiranog ikonskog Porschea 911 i video snimak s YouTube-a pruža šokantan pogled na ono što se dogodilo u Gradu anđela.

Priča o tome u kakvim je okolnostima Porsche završio ovako nije poznata, ali jasno možemo vidjeti kako je kultni super automobil u potpunosti devastiran.

Krov je udubljen najvjerojatnije nakon što je na njega skočila osoba, pored toga razbijeno je prednje staklo, razbijeni su i bočni prozori, te je automobila išaran sprejem.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
NebojsaHaris
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Haris
Gost
Haris

Blago im u pamet, policija im ubija građane svakodnevno, oni snimaju neki predmet, što je njima važnije, život ili smeće??

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Zbog ovakvih stvari ih i ubija.Razumijem proteste ali paljevina crkava,lokala,automobila itd se ne smije dozvolit.

Send this to a friend